Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

Julien25

Premii de 200 Euro, de la Bet365

Moderatori: pariuri-online.ro, wooddoo

Julien25

Mesajde Julien25 » Mar Feb 02, 2010 9:29 pm

Data@Sport: 02.02.2010
Meci: FC Porto - Sporting Lisabona
Pariu@Cota: Peste 2 AH @1.75
Comentariu: In aceasta seara va avea loc un derbi de traditie in fotbalul portughez, intalnirea dintre FC Porto si Sporting Lisabona, contand pentru sfertul de finala a Cupei Portugaliei, asa numita "Taca de Portugal.". Cele doua echipe sunt reprezentative pentru cele mai mari orase din Portugalia si doua dintre cele mai bune scoli de fotbal iberice cu o traditie de peste 100 de ani. Daca in urma cu un an cele doua echipe concurau direct pentru titlu, castigat in cele din urma de Porto, anul acesta cele 2 echipe sunt puse in umbra de de Benfica si de surprinzatoarea Braga, ce se afla la carma campionatului dupa 17 etape la egalitate de puncte. Indiferent de acest aspect in Cupa ambele echipe isi doresc sa confirme pentru a sterge pe cat posibil parcursul mai putin constant din campionat, calificanta putand sa aibe un parcurs mai usor spre finala. Desi cotele pariurilor indica un meci cu putine goluri in special datorita jocului defensiv practicat in campionat de Sporting, eu tind sa cred ca meciul va avea parte de goluri multe, odata pentru ca echipele pot arata potentialul fotbalistic in acest meci fiind scutite de emotile din campionat unde importanta adunarii punctelor si pozitionarea pe un loc fruntas e mai evidenta si apoi pentru ca meciul e intr-o singura mansa, tocmai pe terenul echipei din Porto, care a demonstrat de multe ori dorinta de a inscrie goluri multe.

+7,5
Julien25

Re: Julien25

Mesajde Julien25 » Mie Feb 03, 2010 12:27 am

Data@Sport: 03.02.2010 Baschet
Meci: Toronto Raptors at Indiana Pacers
Pariu@Cota: Sub 218 AG @1.90
Comentariu: Spreadul impus de casele de pariuri la intalnirea dintre Indiana Pacers si Toronta Raptors mi se pare exagerat de ridicat. Odata meciul e destul de echilibrat, gazdele avand atuul terenului propriu si avantajul cu Turkoglu de la adversari va absenta in timp ce in propria echipa nu exista vreo absenta notabila, in timp ce oaspetii sunt mai experimentati si mult mai bine pozitionati in clasament. Cu toate acestea asa cum am spus mai spus le lipseste o piesa de baza iar in plus si statistica ne confirma o medie de cosuri mult sub spread: Toronto Raptors inscrie in medie 104.1 puncte per meci in timp ce primeste 104.8 puncte intr-un meci spre deosebire de slabul atac al Indianei Pacers care inscrie 98.6 in medie in timp ce primeste 104.4 puncte in fiecare meci. Mergand strict statistic putem calcula o medie de puncte inscrise si primite de 205.95 puncte. Mizez cu incredere pe un under 218.5 desi as merge chiar si cu un under 210 pentru ca ma astept la un meci de neutralizare mai mult intre cele doua echipe.

-10
Julien25

Mesajde Julien25 » Joi Feb 04, 2010 5:53 am

Data@Sport: 04.02.2010 Fotbal
Meci: Toronto Waalwijk - Feyenoord
Pariu@Cota: 2 (-1 AH) @2.09
Comentariu: Desi suspecta pentru mine cresterea cotelor din dreptul lui Feyenoord in acest meci, in conditiile in care ma asteptam sa descresca tinand cont ca echipa oaspete, fosta castigatoare a Ligii Campionilor,intalneste laterna rosie a campionatului, in urma verificarii stirilor legate de acest meci nu am nicio retine in a paria pe Feyenoord. RCK Waalwijk dupa 20 etape este o candidata certa la retrogradare, fiind cea mai slaba echipa din campionat reusind sa adune doar 12 puncte, aflandu-se la distanta fata de primul loc netrogradabil. Au reusit sa obtina doar o victorie in ultimele 6 de campionat, pe restul pierzandu-le. Ma indoiesc ca vor putea scoata macar un punct de la Feyenoord care este intr-o trend ascendent, este neinvinsa de 10 meciuri, in ultimele 7, castigand de 5 ori si remizand de 2 ori, ultima data chiar in ultima etapa cu Ajax, au nevoie de puncte pentru a incerca accederea pe podium si au un joc foarte bun in deplasare. Motive suficiente sa cred chiar intr-o victorie clara a lui Feyenoord.

Void
Julien25

Mesajde Julien25 » Joi Feb 04, 2010 11:31 pm

Data@Sport: 05.02.2010 Baschet
Meci: MIA Heat @ CLE Cavaliers
Pariu@Cota: Peste 188 AH @1.95
Comentariu: Cea mai buna echipa din baschetul nord american la ora actuala dupa rezultatele obtinute pana in prezent, Cleveland Cavaliers intalneste in proprie arena, acolo unde nu a pierdut decat de 3 ori in 23 de meciuri, pe Miami Heat, echipa clasata la mijlocul conferintei estice, in lupta directa cu alte echipe pentru obtinerea unui loc de play off. Tinand cont ca oaspetii vin in Cleveland cu 4 jucatori lipsa, iar Cavaliers sunt in formula completa, singura necunoscuta pare scorul cu care va invinge echipa gazda si eventual daca se va atinge spreadul oferit de casele de pariuri, spread destul de scazut dupa parerea mea tinand cont ca Cleveland nu a facut rabat de a inscrie goluri cu echipe de acelasi nivel cand a avut ocazia, reusind sa treaca aproape intotdeauna suta de puncte cand a evoluat pe teren propriu. Cum astazi vor avea in fata si o echipa decimata ma astept la un show total din partea gazdelor concretizat cu multe puncte inscrise.

Void
Julien25

Mesajde Julien25 » Sâm Feb 06, 2010 12:39 am

Data@Sport: 06.02.2010 Baschet
Meci: Phoenix Suns @ Sacramento King
Pariu@Cota: Sub 222 AH @1.95
Comentariu: In ARCO Arena din Sacramento se intalnesc in aceasta dimineata doua din cele mai ofensive echipe din baschetul nord-american, Sacramento King in postura de gazda si de outsider si vizitatorii lor de la Phoenix Suns. Desi cele doua echipe inscriu de regula multe puncte, cele doua echipe intalnindu-se in meciuri directe de doua ori pana acum, de fiecare data inregistrandu-se 222 de puncte in meci, insa media de punctelor inscrise si primite per meci in acest sezon e sub acest nivel pentru amebele echipe: Phoenix Suns 217.6 puncte, Sacramento Kings 207 puncte, iar in ultimele 6 meciuri pentru fiecare din echipe nu s-a inregistrat decat odata un scor peste 218 puncte. Mai mult ambele echipe au absente notabile anuntate iar meciul poate fi echilibrat si astfel ofensiva celor doua echipe se poate neutraliza. Deci motive suficiente sa cred ca vom avea un scor sub spreadul acordat de casele de pariuri.

+9,5
Julien25

Mesajde Julien25 » Dum Feb 07, 2010 12:50 am

Data@Sport: 07.02.2010 Hochei
Meci: EDM Oilers @ COL Avalanche
Pariu@Cota: COL Avalanche (1x2) @1.64
Comentariu: Intalnirea din Pepsi Arena din Denver dintre Colorado Avalanche si Edomonton Oilers pare o intalnire de 2 solist (adica bat gazdele conform pozitionarii americane a gazdelor si oaspetilor) deoarece echipa oaspete este cea mai slaba echipa din tot NHL-ul din acest sezon, reusind doar 18 victorii in timpul regulamentar din 56 de tentative, pierzand 32 si castigand 6 in extratimp, avand doar 42 de puncte, iar ultima victorie pe teren strain dateaza de la inceputul lunii decembrie. De cealalta parte Colorado Avalanche are 68 de puncte cu o linie de clasament 31-19-6, ocupand pozitia 6 in conferinta vestica si avand sanse majore de a prinde play-off-ul iar pe teren propriu este o echipa redutabila. Mizez cu incredere pe victoria gazdelor care din punct de vedere valoric sunt mult peste adversarii sai de astazi.

+6,4
Julien25

Mesajde Julien25 » Dum Feb 07, 2010 11:05 pm

Data@Sport: 08.02.2010 Fotbal American
Meci: New Orleans Saints - Indianapolis Colts (Super Bowl)
Pariu@Cota: Indianapolis Colts @1.50
Comentariu: Finala campionatului de fotbal american se desfasoara pe teren neutru in Miami, Florida pe Sun Life Stadium si va fi un eveniment sportiv national pentru americani si nu numai, toate evenimentele sportive fiind devansate pentru a nu se suprapune cu acest Super Bowl, iar audientele TV al acestui eveniment ating niveluri record an de an. Finala acestui sezon va opune pe Indianapolis Colts, campioana Conferintei AFC (American Football Conference) si castigatoare a NFL-ului acum 3 ani si surprinzatoarea New Orleans Saints care in ultimii 2 sezoane nu a reusit sa prinda nici macar play off-ul, acum reusind sa castige Conferinta NFC (National Football Conference) insa cred ca-i va fi imposibil sa castige si titlul suprem, pe langa lipsa de experienta pentru New Orleans putand sa consemnam si istoricul favorabil echipei din Indianapolis cat si faptul ca in sezonul regulat aceasta echipa a fost performera deasemenea pierzand doar de doua ori in intreg sezonul. Astfel stand lucrurile cred ca asa s-a intamplat de regula in mai toate finalele fotbalului american din ultima decada de ani, favorita se va impune.

-10
Julien25

Mesajde Julien25 » Mar Feb 09, 2010 12:51 am

Data@Sport: 08.02.2010 Fotbal American
Meci: Dallas Mavericks at Golden State Warriors
Pariu@Cota: Dallas Mavericks -4 @1.83
Comentariu: Arena Oracle din Oakland gazduieste in aceasta dimineata cu incepere de la ora 5:30 intalnirea din NBA dintre Golden State Warriors si oaspetii lor Dallas Mavericks. Se intalnesc practic una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, Warriors, care de 8 meciuri o tine intr-o veselie numai in infrangeri, avand un doar 13 victorii din 49 de partide jucate si una din cele mai bune echipe ale baschetului masculin nord american, Mavericks, care a aratat inconstanta in ultimele meciuri in special datorita lipsei celui mai bun marcator al echipei, germanul Dirk Nowitzky, care insa s-ar putea sa revina in acest meci, dar chiar si fara el dierenta de valoare este neta in favoarea jucatorilor texani care au reusit sa invinga chiar saptamana trecuta intr-un alt meci direct cu Warriors, cu 110-101. Dallas are 31 de victorii si 19 infrangeri din care 16 pe teren strain din 26 fiind performera la acest capitol. De aceea cred ca oaspetii se vor impune lejer in acest meci.

+8,3
Julien25

Mesajde Julien25 » Mie Feb 10, 2010 3:25 am

Data@Sport: 10.02.2010 Fotbal
Meci: Dundee Utd v Hamilton
Pariu@Cota: Dundee Utd -1 AH @2.05
Comentariu: Aflata pe locul 4, ultimul de Europa League, Dundee United primeste vizita astazi pe propriul teren pe ultima clasata din prima liga scotiana intr-un meci ce-l prevad de 1 solist. Dundee isi doreste sa pastreze distanta de 6 puncte avans fata de Motherwell si poate chiar ataca un loc pe podium pentru ca este intr-o forma foarte buna, in ultimele 7 meciuri remizand de doua ori, pe toate celelalte castigandu-le. De cealalta parte Hamilton este demna de ultimul loc tinand cont ca in ultimele 7 meciuri singura performanta este un egal, restul meciurilor fiind pierdute. Avem de-a face cu o diferenta de valoare mult prea mare pentru a nu putea sa merg cu incredere pe victoria gazdelor.

-10
Julien25

Mesajde Julien25 » Joi Feb 11, 2010 12:16 am

Data@Sport: 11.02.2010 Baschet
Meci: ORL Magic at CHI Bulls
Pariu@Cota: ORL Magic -5 AH @1.90
Comentariu: Diferenta neta de valoare in favoarea oaspetilor in meciul de United Center din Chicago, Illinois, acolo unde se intalnesc Chicago Bulls si Orlando Magic. Orlando Magic este a doua in Conferinta Est, avand 35 de victorii si 17 infrangeri (15-12 in deplasari) si in ultimele 7 meciuri a castigat tot cu exceptia unei infrangeri la limita si pare capabila sa continuie forma buna in care se afla si dupa desfasurarea acestei partide tinand cont ca Chicago aflata in lupta pentru un loc de play off are evolutii inconstante, linia de clasament aratand egalitate de victorii si infrangeri, cate 25 de ambele parti, iar in plus se prezinta astazi cu 3 absente notabile spre deosebire de lotul complet al celor de la Orlando. Avand aceste premize predictez o victorie clara a oaspetilor.

+9
Julien25

Mesajde Julien25 » Vin Feb 12, 2010 12:47 am

Data@Sport: 12.02.2010 Baschet
Meci: ORL Magic at CLE Cavaliers
Pariu@Cota: Peste 193.5 @1.90
Comentariu: Pe Arena Quicken Loans din Cleveland, Ohio se intalnesc in aceasta dimineata intr-un super derbi al Estului inainte de mult asteptatul All Star Game, cele mai bune echipe din conferinta: Cleveland Cavaliers, lider cu 42 de victorii si doar 11 infrangeri si Orlando Magic cu 36 de victorii si 17 infrangeri. Cleveland poate puncta a 13 victorie consecutiva daca va castiga in aceasta seara impotriva lui Orlando Magic, care deasemenea are o pofta de joc recomandata de cele 7 vicorii din ultimele 8 etape. Cum si titularii sunt prezenti, cele doua echipe neavand absenti, in frunte cu vedetele ce vor fi colegi in selectionata vestului (Howard, James), nu vad de ce nu s-ar inscrie multe cosuri in acest meci, ambele echipe avand ascedent pe punctajul inscris, iar un meci strans inainte de All Stars poate conduce spre un scor ridicat.

+9
Julien25

Mesajde Julien25 » Sâm Feb 13, 2010 3:05 pm

Data@Sport: 13.02.2010 Fptbal
Meci: Montpellier v Grenoble
Pariu@Cota: Montpellier -1 AH @1.95
Comentariu: In urma cu doi ani Grenoble surclasa pe Montpellier in liga secunda si obtinea biletele pentru prima liga, ca acum lucrurile se schimbe radical: in timp ce Montpellier, nou promovata, lupta pentru titlu, Grenoble si-a pecetluit soarta, aceea de a activa in sezonul urmator din nou in liga secunda, dupa ce timp de 23 de etape a reusit sa adune doar 10 puncte in prima liga, nicio victorie pe teren strain si doar 2 pe teren propriu. Montpellier se afla la doar 3 puncte de liderul Bordeaux si ma astept sa-si continuie avantul pentru titlu, dupa ce si-a incheiat socotelile in Cupa, fiind eliminata tocmai de Grenoble la penaltiuri, aliniind o formula de echipa secundara. Acum insa Montpellier poate sa-si ia revansa si totodata sa-si continuie lupta pentru obiectivul surprinzator la care acum spera. Cum in meciul tur cand acest obiectiv parea irealizabil, Montpellier se impunea la 2 goluri in deplasare, cred ca acum cu atat mai mult Montpellier supermotivata va avea castig de cauza.

Void
Julien25

Mesajde Julien25 » Sâm Feb 13, 2010 5:50 pm

Data@Sport: 14.02.2010 Hochei
Meci: WAS Capitals @ STL Blues
Pariu@Cota: WAS Capitals @1.76
Comentariu: Desi nu a reusit sa realizeze recordul propus, acela de a castiga 17 partide consecutive in NHL, oprindu-se la cea de 15-a in deplasarea din Canada, de la Ottawa cand au pierdut la penaltiuri, in continuare Washington Capitals ramane o echipa intr-o forma maxima si cea mai buna echipa din NHL conform situatiei din clasament, astazi urmand sa se deplaseze la St. Louis Blues, o echipa destul de ineficace din conferinta vestica, acolo unde ocupa locul 12 din 15 cu doar 63 de puncte din 61 de meciuri, fiind alaturi de codasa seriei, echipa cu cea mai slaba prestanta pe propriul teren, motive suficienta sa cred ca Washington se va impune clar in acest meci.

-10
Julien25

Mesajde Julien25 » Sâm Feb 13, 2010 5:53 pm

Data@Sport: 15.02.2010 Baschet
Meci: Est vs Vest
Pariu@Cota: Peste 262 @1.90
Comentariu: In Cowboys Stadium din Dallas se vor duela cei mai bun baschetbalisti nord americani in mult asteptatul NBA All Star Games. Privind la lotul de jucatori ale celor doua selectionate, ale Estului respectiv al Vestului, putem constata toate stele mari ale NBA-ului care vor incerca sa inclina rezultatul final spre selectionata lor dar in acelasi timp unii din ei vor tinti si titlul de MVP, motive pentru care cred ca meciul va fi asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, foarte disputat si cu extrem de multe cosuri, atat de 2 puncte dar si de 3 puncte. Istoricul ultimilor 10 ne releva faptul ca doar in 3 meciuri din 10 totalul punctajelor inscrise a scazut sub 255 de puncte, de aceea in spiritul acestei spectaculozitati tind sa cred si eu ca si anul acesta vom avea un All Star de Over.

2009 West 146, East 119 (265)
2008 East 134, West 128 (262)
2007 West 153, East 132 (285)
2006 East 122, West 120 (242)
2005 East 125, West 115 (240)
2004 West 136, East 132 (268)
2003 West 155, East 145 (300)
2002 West 135, East 120 (255)
2001 East 111, West 110 (221)
2000 West 137, East 126 (263)

Vest: Titulari: Steve Nash (Phoenix), Kobe Bryant (LA Lakers), Carmelo Anthony (Denver), Tim Duncan (SA Spurs), Amare Stoudemire (Phoenix). Rezerve: Kevin Durant (Oklahoma), Pau Gasol (LA Lakers), Dirk Nowitzki (Dallas), Chauncey Billups (Denver), Zach Randolph (Memphis), Brandon Roy (Portland), Deron Williams (Utah). Antrenor: George Karl (Denver).
Est: Titulari: Allen Iverson (Philadelphia), LeBron James (Cleveland), Dwyane Wade (Miami), Kevin Garnett (Boston), Dwight Howard (Orlando). Rezerve: Chris Bosh (Toronto), Al Horford si Joe Johnson (Atlanta), Paul Pierce si Rajon Rondo (Boston), Derrick Rose (Chicago), Gerald Wallace (Charlotte). Antrenor: Stan Van Gundy (Orlando).

+9
Julien25

Mesajde Julien25 » Lun Mar 01, 2010 10:30 pm

Predictii pentru martie, in caz ca va continua concursul:

Mentionez ca am sa citez aceste predictii in topicul meu de pe martie, imediat dupa ce se va crea subforumul lunii, dar cum nu a aparut inca iar eu am ponturi le pun aici:

Data@Sport: 02.03.2010 Baschet
Meci: Orlando Magic at Philadelphia 76ers
Pariu@Cota: Orlando Magic -4.5 @2.00
Comentariu: Diferenta neta de clasa in favoarea lui Orlando Magic in deplasarea de la Philadelphia unde va intalni in Wachovia Center pe 76ers. Magic are o linie de clasament de invidiat, 40 victorii, 20 infrangeri, din care 17v-14i in deplasari si o pozitie in top 3 din ierarhia virtuala a sezonului, in timp ce gazdele lor de astazi au o situatie net negativa: 22 victorii la 36 de infrangeri din care pe propriul teren 10-17. In plus 76ers au pierdut de 3 ori in ultimele 4 meciuri clar probabil si din cauza indisponibililor, 4 la numar in acest meci, toti piese grele in agrenajul echipei incepand cu vedeta Allen Iverson. Prin urmare nu vad cum Philadelphia 76ers se va putea impune in acest meci chiar daca va evolua in propria arena.
Julien25

Înapoi la CONCURS BET365 - FEBRUARIE