Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

Cainele

Premii de 200 Euro, de la Bet365

Moderatori: pariuri-online.ro, wooddoo

Cainele

Mesajde cainele » Lun Feb 01, 2010 3:42 am

Data@Sport:01.02.2010@tenis
Meci:Mischa Zverev - Mikhail Kukushkin
Pariu@Cota:Zverev@2.1
Comentariu
Meci interesant in primul tur al turneului masculin indoor de la Zagreb, din Croatia. Neamtul Mischa Zverev il intalneste pe kazakul Mikhail Kukushkin. Se intalnesc 2 jucatori in varsta de doar 22 de ani, insa dintre cei 2 Zverev are o experienta mult mai mare. ZVerev a jucat pana acum in Australia, acolo unde a avut o prezenta mediocra pierzand toate meciurile jucate. Acum el se intoarce in europa, acolo unde a avut rezultate mult mai bune si are un joc excelent, mai ales pe aceasta suprafata. De partea cealalta Kukushkin este mai obisnuit cu challangerurile, el este un jucator care nu a ajuns niciodata pana acum in primii 100 in lume. Sincer ma surprinde faptul ca, casele de pariuri ii dau prima sansa kazakului.

-10
cainele

Re: Cainele

Mesajde cainele » Lun Feb 01, 2010 8:45 pm

Data@Sport:02.02.2010@baschet
Meci:Miami - Milwaukee
Pariu@Cota:Milwaukee@3.3
Comentariu:
meci interesant in aceasta noapte in NBA, acolo undese intalnesc Miami si Milwaukee. Miami nu trece printr-o perioada prea buna, gazdele au o singura victorie in ultimele 4 meciuri, iar Wade si Beasley, cei mai in forma jucatori ai echipei sunt incerti pentru acest meci. De partea cealalta Milwaukee au 3 victorii in ultimele 4 meciuri disputate, toate 3 au venit pe propria arena. Miami are un sezon in care a fluctuat in rezultate si tocmai de aceea ma as=tept ca Milwaukee sa produca surpriza in aceasta noapte. Oricum meciul va fi mult mai echilibrat decat o arata cotele si tocmai e aceea am ales sa merg pe mana oaspetilor in acest meci. MIlwaukee a acastigat ultimele 2 din 4 deplasari in Miami. Cota este valoroasa si merita incercata.

+23
cainele

Mesajde cainele » Mar Feb 02, 2010 6:42 pm

la ultima preictie sa vede clar ca meciul e din baschet, scz de greseala
cainele

Mesajde cainele » Mar Feb 02, 2010 6:45 pm

Data@Sport:03.02.2010@baschet
Meci:Cleveland - Memphis
Pariu@Cota:Sub 198.5 puncte@2.2
Comentariu:
Un meci foarte tare noaptea care urmeaza in NBA, Cleveland primeste vizita celor de la Memphis. Se intalnesc 2 echipe care trec printr-o forma foarte buna, Memphis a reusit sa invinga noaptea trecuta acasa pe Lakers, in timp ce Clevaland are 8 victorii consecutive. Pentru acest meci am ales sa mizez ca nu se vor marca mai mult de 198 puncte, un pronostic destul de bun, tinand cont ca Memphis va juca mai prudent, ei au avut meci noaptea trecuta, iar Cleveland este o formatie care nu inscrie foarte multe puncte. In ultimele 5 intalniri directe jucate pe terenul celor de la Cleveland o singura data s-a depasit acest total. Cota este foarte bune si eu cred ca merita incercata.

+12
cainele

Mesajde cainele » Mie Feb 03, 2010 6:58 pm

Data@Sport:04.02.2010@baschet
Meci:Philadelphia - Chicago
Pariu@Cota:Chicago@2
Comentariu:
Unul dintre cele mai echilibrate meciuri din aceasta noapte din NBA se anunta cel dintre Philadelphia si Chicago. Dupa ce anul trecut au prins playoff-ul, anul acesta Philadelphia are un sezon slabut, cu rezultate foarte slabe. Gazdele au castigat ultimul meci, foarte greu la cea mai slaba echipa din NBA, New Jersey. Pe teren propriu Philadelphia are un bilant destul de slab, doar 7 victorii si 16 infrangeri.De partea cealalta Chicago a inceput si ea modest sezonul, insa si-a revenit si este una dintre cele mai in forma echipe din NBA. Desi au pierdut noaptea trecuta, acasa cu CLippers, Chicago are in ultimele 5 deplasai, 5 victorii, la echipe foarte puternice, cum ar fi Phoenix, Houston, San Antonio, Oklahoma si New Orleans. Desi a poierdut ultimul meci jucat la Philadelphia, o infrangere la 3 puncte, CHicago are 4 victorii in ultimele 5 deplasari la Philadelphia. Cred ca aceasta cota este buna si ma astept ca pana la inceperea jocului sa mai scada.

-10
cainele

Mesajde cainele » Vin Feb 05, 2010 12:22 am

Data@Sport:05.02.2010@baschet
Meci:Cleveland - Miami
Pariu@Cota:Sub 187.5@1.9
Comentariu:
Meci foarete puternic in aceasta noapte in NBA, Cleveland primeste vizita celor de la Miami. Cleveland traverseaza o forma foarte buna, 9 victorii consecutive si echipa pare una dintre cele mai tari echipe din NBA. De partea cealalta Miami traverseaza o forma destul de slaba, o singura victorie in ultimele 6 meciuri. Pentru acest pariu am ales sa mizez ca nu se vor inscrie mai mult de 187 de puncte, un pariu destul de realizabil dupa parerea mea. La Cleveland lipseste Mo Williams, unul dintre cei mai buni aruncatori de la 3 puncte. In ultimele 5 intalniri dintre cele 2 echipe jucate la Cleveland o singura data sa depasit acest total si atunci s-au inscris 188 de puncte. Cred ca Miami va inscrie destul de putin. MErg cu incredere pe acest pariu.

-10
cainele

Mesajde cainele » Vin Feb 05, 2010 10:32 pm

Data@Sport:06.02.2010@tenis
Meci:Eduardo Schwank - Thomaz Bellucci
Pariu@Cota:Schwank@2.37
Comentariu:
Meci interesant in aceasta noapte, chiar la miezul noptii. Brazilianul Thomaz Bellucci il intalneste pe argentinianul Eduardo Schwank. Bellucci a trecut pana acum de Nicolas Lapentti si de Paul Capdeville, pe ambii depasindu-i in 3 seturi. De partea cealalta Eduardo Schwank a trecut de Paolo Lorenzi si de Jose acasuso, beneficiind de abandonului lui Acasuso la 1-1 la seturi. Schwank a aratat un inceput destul de bun de an, castigand un turneu de challenger pe zgura si jucand si o finala intr-un turneu de hard. In intalnirile directe scorul este 1-1. Merg pe mana argentinianului in aceasta disputa.

-10
cainele

Mesajde cainele » Sâm Feb 06, 2010 7:36 pm

Data@Sport:07.02.2010@baschet
Meci:Houston - Philadelphia
Pariu@Cota:Philadelphia@2.9
Comentariu
In aceasta noapte meci interesant in NBA, intre Houston si Philadelphia. Oaspetii au reusit in sfarsit sa lege o serie de meciuri mai bune, castigand ultimele 3 meciuri disputate, in deplasare la New Jersey si New Orleans si acasa cu Chicago. Aceste victorii au venit in ciuda absentei lui Allen Iverson, care este incert si pentru acest meci. De partea cealalta Houston a castigat ultimele 2 meciuri jucate, acasa cu Golden State si in deplasare la Memphis. Este interesant ca Philadelphia a castigat ultimele 2 meciuri jucate la Houston si ultimele 3 din 4 meciuri jucate la Houston. Houston a aratat destule sincope in joc, pierzand acasa 5 din ultimele 8 meciuri jucate. Cred ca Philadelphia poate sa faca inca un meci bun si sa se impuna.

+19
cainele

Mesajde cainele » Dum Feb 07, 2010 11:50 pm

Data@Sport:08.02.2010@tenis
Meci:Thomaz Bellucci - Juan Monaco
Pariu@Cota:Bellucci@2.25
Comentariu
Finala turneului de la Santiago, Chile. Un duel cu adevarat sud-american, intre argentinianul Juan Monaco si brazilianul Thomaz Bellucci. Bellucci a facut un turneu excelent pana acum, a trecut de Nicolas Lapentti in 3 seturi, apoi de Paul Capdeville, Eduardo Scwank si in semifinale a trecut de favoritul numarul 1 al turneului, Fernando Gonzalez. De prtea cealalta Juan Monaco a trecut pana acum de Massu, Chela, Luczak si Joao Souza in semifinale. Bellucci a reusit pana acum un turneu cu adevarat bun, la doar 22 de ani brazilianul a crescut foarte mult in joc si ma astept sa o mai faca. El are un excelent serviciu. Cred ca Bellucci poate sa castige pentru prima data acest trofeu.

+12,5
cainele

Mesajde cainele » Lun Feb 08, 2010 11:44 pm

Data@Sport:09.02.2010@baschet
Meci:Golden State - Dallas
Pariu@Cota:Golden State+8.5@1.45
Comentariu
In aceasta dimineata Golden State primeste vizita celor de la Dallas intr-un meci foarte interesant din NBA. Gazdele au 8 infrangeri consecutive si par a nu se mai regasi in joc. De partea cealalta Dallas pare sa scartaie in ultima vreme avand o singura victorie in ultimele 5 meciuri si pierzand ultimul meci acasa cu modesta Minnesota. Golden State a castigat ultimele 2 meciuri jucate pe propriul teren in fata celor de la Dallas. CU o medie de 26.2 puncte pe meci, Monta Ellis are un sezon foarte bun si cred ca isi poate duce echipa spre victorie. Ma astept la un meci bun din partea gazdelor si la o victorie pe final, insa pentru o singuranta mai mare am sa merg pe acest handicap care pare destul de bun de pariat.

-10
cainele

Mesajde cainele » Mar Feb 09, 2010 7:24 pm

Data@Sport:10.02.2010@baschet
Meci:Miami - Houston
Pariu@Cota:Houston@2.9
Comentariu
Cota foarte mare pentru Houston in depalsarea de la Miami. Este adevarat ca oaspetii traverseaza o forma mai slaba, insa nici Miami nu a reusit nimic in ultima vreme, ba mai mult gazdele de astazi au doar 2 victorii in ultimele 8 meciuri si au pierdut ultimele 2 meciuri jucate acasa cu Cleveland si cu Milwaukee. De partea cealalta, Houston nu traverseaza o forma prea buna, insa cu toate astea au 3 victorii in ultimele 5meciuri, castigand cu Portland si Golden State acasa si in deplasare la Miami. Houston a castigat 2 din ultimele 3 deplasari la Miami si ma astept ca si in aceasta noapte sa reuseasca o victorie. COta oaspetilor este mai mult decat excelenta si merita incercata. Forma foarte slaba a gazdelor care nu au mai reusit nimic in ultima vreme, ba mai mult risca sa piarda playoff-ul ma face sa merg pe Houston.

-10
cainele

Mesajde cainele » Mie Feb 10, 2010 7:08 pm

Data@Sport:11.02.2010@baschet
Meci:Chicago - Orlando
Pariu@Cota:Chicago@2.75
Comentariu
In aceasta noapte Chicago primeste vizita celor de la Orlando. Orlando a avut evolutii foarte bune in ultimele 2 meciuri si au castigat la Boston si acasa cu New Orleans, intr-un meci in care Carter a fost fenomenal si a inscris 48 de puncte. De partea cealalta Chicago a castigat si ea ultimele 2 intalniti, acasa cu Miami si in deplasare la Indiana. Chicago a inceput destul de slab acest sezon, insa si-au revenit in ultimele meciuri si au 15 victorii si 8 infrangeri pe propriul teren. Ultimele 2 meciuri jucate intre cele 2 echipe la Chicago au fost castigate de gazde, ultimul chiar sezonul acesta. Derrick Rose este intr-o forma foarte buna si cred ca avantajul terenului propriu va duce gazdele spre o noua victorie.

-10
cainele

Mesajde cainele » Vin Feb 12, 2010 12:29 pm

Data@Sport:12.02.2010@tenis
Meci:Robin Soderling - Julien Benneteau
Pariu@Cota:Benneteau@3.4
Comentariu
Primul sfert de finala de la Rotterdam este intalnirea dintre francezul Julien Benneteau si suedezul Robin Soderling. Benneteau face un turneu foarte bun pana acum, el a trecut in 2 seturi de croatul Ivan Ljubicic si de neamtul Michael Berrer. De partea cealalta Soderling nu este intr-o forma prea buna, in primul tur a fost condus de Serra cu 1-0 la seturi, iar in turul 2a salvata in primul set cateva mingi de set pe care le-a avut Igor Sijsling. In intalnirile directe suedezul conduce cu 3-2. Astazi ma astept la un meci destul de echilibrat, posibil un meci de 3 seturi in care Benneteau are o buna sansa de a ajunge in semifinale.

-10
cainele

Mesajde cainele » Vin Feb 12, 2010 5:55 pm

Data@Sport:13.02.2010@schi sarituri
Meci:Janne Ahonen - Clasare
Pariu@Cota:Ahonen sa termine in top 3@4
Comentariu
In aceasta noapte la Vancouver incep Jocurile Olimpice de iarna. Una dintre cele mai asteptate competitii este fara doar si poate cea de sarituri cu schiurile. O multime de saritori se lupta pentru victorie, vulpoii batrani Ahonen si Malysz, austrecii Schlirenzeuer, Morgenstern sau Loitzl, norvegianul Anders JAcobsen si o multime de altii saritori aflati in forma. Am ales sa mizez ca Janne Ahonen, unul dintre cei mai titrati saritori din istorie va termina pe podium. Cota finlandezului este foarte buna. El a revenit special anul acesta pentru Olimpiada, dupa ce sezonul trecut nu a participat deloc in Cupa Mondiala. Ahonen si-a luat cateva saptamani de pauza special pentru Olimpiada si cred ca ii este la indemana sa termine pe podium, desi va fi o concurenta foarte accerba.
cainele

Înapoi la CONCURS BET365 - FEBRUARIE