Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

chison

Premii de 400 Euro, de la Bwin

Moderatori: kLv, pariuri-online.ro

chison

Mesajde chison » Sâm Feb 06, 2010 7:40 pm

Data@Sport:
Meci:
Pariu@Cota:
Comentariu:
chison

Re: chison

Mesajde chison » Sâm Feb 06, 2010 7:59 pm

Data@Sport:06.02.2010@fotbal
Meci: Nice-Lille
Pariu@Cota:X@3.45
Comentariul:Meciul din acesta seara se anunta echilibrat,ambele echipe avand nevoie de puncte ,desi lupata pentru obiective diferite.Nice este pe locul 16 in Ligue 1 cu 22 de puncte ,dupa o serie dezastruoasa de 9 meciuri in care nu a reusit sa invinga,scotind doar doua puncte.Lille este pe locul 3 avand 40 de puncte,si lupta pentru un loc in Champions League.Nice va reusi sa scoata un rezultat de egalitate tinand cont ca joaca destul de bine pe teren propriu,are si un ascendent moral asupra celor din Lille pe care i-au invans pana acum de 6 ori ,3 meciuri s-au terminat la egalitate,doar un singur meci castigand oaspetii din acesta seara.

+24,5
chison

Mesajde chison » Dum Feb 07, 2010 12:48 pm

Data@Sport:07.02.2010@fotbal
Meci: Osasuna - CD Tenerife
Pariu@Cota: 1@ 1.75
Comentariul:Osasuna se afla pe pozitia a 10 a in Primera Division avand 26 de puncte,si este in revenire de forma castigand ultimele 3 meciuri din campionat ,ultima victorie fiind etapa trecuta 2-0 in deplasarea de la Villareal.Tennerife este pe penultimul loc in clasament avand 17 puncte,insa majoritatea au fost stranse pe teren propriu ,fiind cea mai slaba echipa in meciurile din deplasare ,doar doua puncte castigate in 9 meciuri.Valoare si forma vor balansa in favoarea celor din Osasuna ,care cred ca se vor impune.

+7,5
chison

Mesajde chison » Lun Feb 08, 2010 6:46 pm

Data@Sport:08.02.2010@fotbal
Meci:Munchen 1860 - Ahlen
Pariu@Cota:1@1,55
Comentariul:Ultimul meci al etapei 21 din a doua liga germana se disputa pe Alianz Arena intre 1860 Munchen si Ahlen.Bavarezii ocupa pozitia a 11 a avand 26 de puncte insa cu o victorie astazi va urca pana pe locul 8 ,fiind inca in cartile pentru promovare dat fiind faptul ca mai au de jucat un meci restanta.Ahlen ocupa ultima pozitie cu 12 puncte ,castigand totusi etapa trecuta cu Oberhausen dupa o serie de 5 meciuri fara victorie.

-10
chison

Mesajde chison » Lun Feb 08, 2010 8:59 pm

Data@Sport:08.02.2010@fotbal
Meci:Belenenses-Braga
Pariu@Cota:2@1,50
Comentariul:Ultimul meci al etapei a 18 a are loc astazi la Lisaboma intre formatia locala Belenenses si Sporting Braga.Gazdele de azi sunt pe ultimul loc in Liga Sagres avand doar 11 puncteasta dupa ce a avut o serie incredibila de 15 meciuri fara victorie ,ultimul meci castigat datand din 24.08.2009,2-0 cu Naval.Despre oaspetii de azi numai cuvinte de lauda: este pe locul 2 ,la 4 puncte de Benfica dar si cu 2 meciuri mai putin jucate.Cu o victorie azi s-ar apropia la numai 1 punct de primul loc iar in final daca va castiga si meciul restanta pe care-l mai are va reveni pe primul loc.Toate atuurile pantru ca Braga sa se impuna fiind echipa mai valoroasa si mai in forma.

+5
chison

Mesajde chison » Lun Feb 15, 2010 9:14 pm

Data@Sport:17.02.2010@fotbal
Meci:Bayern-Fiorentina
Pariu@Cota:1@1,40
Bayern-Fiorentina este un meci intre doua echipe antagoniste ca forma,una fiind in varf iar cealalta aflandu-se in cadere libera.Bavarezii au 13 victorii consecutive in toate competitiile fiind neinvinsi de 16 meciuri,de la acel 0-2 cu Bordeaux de pe teren propriu.Fiorentina nu sta tot asa de bine ,ne mai castigand de 5 meciuri,de la incidentul Mutu.In 2008 cele doua echipe s-au intalnit in grupe;e CL,Bayern castigand acasa cu 3-0 si scotand o remiza 1-1 in deplasare.Echipa lui Luis Van Gall va arata astfel: Butt-Lahm,Van Buyten,Demichelis,Badstuber-Ribery,Schwainsteinger,Van Bommel,Robben-Muller,Gomez.Fiorentina lui Prandelli va pune mai mult accent pe aparare jucand cu un singur atacant.Frey-Comotto,Koldrup,De Silvestri,Felipe-Bolatti,Vargas,Montolivo,Donadel-Gilardino.

+4
chison

Mesajde chison » Sâm Feb 20, 2010 10:11 am

Data@Sport:20.02.2010@fotbal
Meci:Newcastle - Preston
Pariu@Cota:1@1,45
Newcastle,tripla campioana a Angliei din anii 1900, este pe primul loc in Campionat insa va avea de luptat pentru a-si mentine pozitia ,WBA fiind principalul adversar aflat la 3 puncte distanta.Pe teren propriu gazdele joaca foarte bine avand 12 victorii 4 egaluri si nicio infrangere.Preston este o echipa modesta ,fara mari ambitii ,se afla pe locul 14 avand 39 de puncte.In turul campionatului Newcastel a castigat cu 1-0 printr-un gol marcat de K. Nolan.

4.5
chison

Mesajde chison » Dum Feb 21, 2010 3:33 pm

Data@Sport:21.02.2010@fotbal
Meci:Olympique Marseille vs. AS Nancy
Pariu@Cota:1@1,45
Olympique Marseille se afla pe locul 5 in Ligue 1 avand 42 de punctesi ar putea urca inca doua locuri daca va invinge astazi pe Nancy.Meciul se anunta dificil pentru elevii lui Deschamp ,Nancy este o echipa destul de imprevizibila,locul 14 ,32 de puncte ,insa in ultimele meciuri nu a reusit decat o victorie inscriind doar 2 goluri.In intalnirile directe dintre cele doua echipe conduce Marseille 4 victorii(ultimele doua),4 egaluri si 2 infarngeri.

4.5
chison

Mesajde chison » Mar Feb 23, 2010 7:51 pm

Data@Sport:23.02.2010@fotbal
Meci:Stuttgart - Barcelona
Pariu@Cota:peste 2,5 goluri@1,65
Stuttgart - Barcelona se anunta a fi un meci cu multe goluri datorita indeosebi echipei catalane care cu siguranta ca va ataca din primul minut .Sistemul 4-3-3 cu care joaca Gardiola si care este celebru la Barca,presupune un joc elaborat in care mingea sta foarte mult in preajma careului de 16 metri.Ultimele meciuri ale lui Stuttgaart s-au terminat cu urmatoarele scoruri:4-1 ,2-1 ,1-3,5-1 iar cele ale Barcelonei:2-1,1-2,4-0.Asadar doua echipe ofensive cu atacanti in forma dar si cu aparari macinate de accidentari,improvizate...

-10
chison

Mesajde chison » Mar Feb 23, 2010 8:04 pm

Data@Sport:23.02.2010@fotbal
Meci:Olympiakos - Bordeaux
Pariu@Cota:sub 2,5goluri@1,55
Olympiakos - Bordeaux este prima intalnire directa intre cele doua formatii,cu toate ca ambele evolueaza an de an in cupele europene. Va fi un meci tipic de calificare ,ambele echipe vor evolua prudent si pragmatic.Bordeaux are o aparare foarte buna ,de fapt cea mai buna din Ligue 1 cu doar 19 goluri primite in 24 de etape,o medie de sub un gol pe meci,iar in grupele Champions League in 6 meciuri a primit doar 2 goluri!Nici Olympiakos nu are o aparare slaba ,doar 14 goluri primite in 23 de meciuri.

+5,5
chison

Mesajde chison » Sâm Feb 27, 2010 7:07 pm

Data@Sport:28.02.2010@fotbal
Meci:Hannover 96 - VFL Wolfsburg
Pariu@Cota:2@1,75
Campioana Wolfsburg da semne de revenire dupa ce a castigat ultimele doua partide cu Villareal 2-1,in Europa League si cu Schalke 4-1in campionat.Grafitte ,atacantul lui Wolfsburg este in mare forma dupa ce a marcat 5 goluri in ultimele 3 partide.De partea cealalta Hannover pare condamnata la retrogradare dupa ce in 12 meciuri a reusit sa obtina doar doua puncte ,si are nu mai putin de 8 infrangeri consecutive.Gazdele au si cea mai slaba aparare din Bundesliga 45 de goluri primite in 23 de partide ,aproximativ 2 goluri pe meci,ceea ce spune foarte multe despre lipsa de organizare din aparare.
chison

Mesajde chison » Sâm Feb 27, 2010 7:21 pm

Data@Sport:27.02.2010@fotbal
Meci:Lyon-Nice
Pariu@Cota:1@1.30
Lyon - Nice se joaca astazi pe Stade Gerlan de la ora 20 ,in etapa a 26 a din Ligue 1.Gazdele ocupa locul 4 cu 46 de puncte dar in cazul unei victorii ar urca pe 2 si s-ar apropia la numai 3 de lidarul Bordeaux.Nice ocupa locul 17 cu 26 de puncte si va avea de tras pentru a se salva de la retrogradare.Oaspetii de azi au castigat etapa trecuta cu Lorient 1-0 dupa o serie de 11 meciuri fara victorie.Ambitia si valoarea lui Lyon vor face azi diferenta,al doilea atac din prima liga franceza va reusi sa inscrie in poarta lui Nice,care probabil va face un joc defensiv.
Lyon: Lloris - Réveillère, Cris, Boumsong, Cissokho - Pjanic, Toulalan, Källström - Govou, Gomis, Lisandro
Nice: Ospina - Mabiala, Apam, Civelli, Paisley - Sablé, Digard, Faé - L. Rémy, Ben Saada - Bagayoko (ou Mouloungui)

Anulat , cota minima 1,40
chison

Mesajde chison » Dum Feb 28, 2010 8:54 pm

Data@Sport:28.02.2010@fotbal
Meci:Paris-SG - Marseille
Pariu@Cota:2@2,45
Paris-SG - Marseille este derbyul etapei a 26 a in Ligue 1,un meci intre doua echipe de renume in Franta.Meciul este asteptat a fi unul echilibrat insa diferenta de forma si valoare este net in favoarea oaspetilor care au 4 victorii un egal si o infrangere in ultimele 6 partide,urcand pana pe locul 5 in campionat cu 45 de puncte .Parisienii locul 12 ,iar in ultimele 6 partide au 4 infrangeri un egal si o victorie etapa trecuta cu Toulouse 1-0 pe teren propriu.Este timpul ca Marseille sa-si mai adauge o victorie pe langa cele 4 stranse in confruntarile directe cu PSG,acestia din urma conducand cu 7-5-4.
Paris-SG: Edel - Jallet, Z. Camara, Armand , Ceara - Giuly, Makelele, Clément, Chantôme - Erding, Hoarau
Marseille: Mandanda - Bonnart, Diawara, Heinze ,Taiwo - Lucho, E. Cissé, Cheyrou - Valbuena , Niang, Ben Arfa.
chison

Înapoi la CONCURS BWIN - FEBRUARIE