Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

Cainele

Premii de 400 Euro, de la Bwin

Moderatori: kLv, pariuri-online.ro

Re: Cainele

Mesajde cainele » Lun Feb 08, 2010 6:44 pm

Data@Sport:08.02.2010@Tenis
Meci:Santiago Giraldo - Dudi Sela
Pariu@Cota:Giraldo@2.33
Comentariu
Astazi debuteaza turneul de la San Jose. Primul meci al zilei este intalnirea dintre Columbianul Santiago Gilrado, locul 100 ATP si israelianul Dudi Sela, pozitia 45 ATP. Sela a inceput destul de ezitant acest sezon, desi a ajuns la Chennai pana in semifinale, el a pierdut la Sydney in primul tur cu Benneteau, iar la Australian Open a pierdut cu Sergeyev. De partea cealalta Giraldo este un jucator care prefera aceasta suprafata de hard. La australian Open columbianul a trecut in primul tur surprinzator de Tommy Robredo, apoi a pierdut in fata lui Kubot. La 22 de ani Giraldo este un jucator care promite si ma astept la un meci bun dinpartea lui.

-10
cainele

Mesajde cainele » Lun Feb 08, 2010 11:36 pm

Data@Sport:09.02.2010@Tenis
Meci:Paolo Lorenzi - Ricardo Mello
Pariu@Cota:Lorenzi@2.19
Comentariu
Astazi la Costa do Sauipe in Brazilia a inceput un turneu destul de puternic pe zgura. In primul tur avem un meci interesant intre italianul Paolo Lorenzi, locul 84 ATP si brazilianul Ricardo Mello locul 135 ATP. Cei 2 jucatori au jucat saptamana trecuta la Santiago in Chile, acolo Lorenzi a pierdut in fata lui Schwank cu 2-1 la seturi, iar Mello dupa ce a reusit sa treaca de Cuevas a pierdut in turul 2 tot in fata lui Schwank cu 2-0 la seturi. Ambii jucatori joaca pe zgura destul de des si se descurca binisor. Ma astept la un meci echilibrat, insa cred ca italianul poate sa invinga, chiar in 2 seturi. Cred ca forma de moment este in favoarea italianului care poate sa avenseze mai departe.

-10
cainele

Mesajde cainele » Lun Feb 08, 2010 11:37 pm

Data@Sport:09.02.2010@Tenis
Meci:Golden State - Dallas
Pariu@Cota:GOlden State@2.65
Comentariu
In aceasta dimineata Golden State primeste vizita celor de la Dallas intr-un meci foarte interesant din NBA. Gazdele au 8 infrangeri consecutive si par a nu se mai regasi in joc. De partea cealalta Dallas pare sa scartaie in ultima vreme avand o singura victorie in ultimele 5 meciuri si pierzand ultimul meci acasa cu modesta Minnesota. Golden State a castigat ultimele 2 meciuri jucate pe propriul teren in fata celor de la Dallas. CU o medie de 26.2 puncte pe meci, Monta Ellis are un sezon foarte bun si cred ca isi poate duce echipa spre victorie. Ma astept la un meci bun din partea gazdelor si la o victorie pe final.

-10
cainele

Mesajde cainele » Mie Feb 10, 2010 12:22 am

Data@Sport:10.02.2010@
Meci:Denver - Dallas
Pariu@Cota:Dallas@3.5
Comentariu
Este clar ca Denver pleaca cu prima sansa in acest meci, insa totusi joaca cu Dallas, una dintre cele mai bune echipe din deplasare din acest sezon. Cele 2 echipe s-au mai intalnit sezonul acesta tot pe terenul celor de la Denver, unde Dallas a reusit sa se impuna. Dallas a castigat noaptea trecuta la Golden State, dupa un meci in care au fost condusi si la 15 puncte, insa Jason Terry a facut un meci foarte bun. Denver vine dupa 2 deplasari la Lakers, meci castigat si la Utah o infrangere. Desi la casele de pariuri pleaca clar cu prima sansa, ma astept ca acest meci sa fie mult mai echilibrat, iar oaspetii se puna mari probleme. COta este foarte buna si merita incercata.

-10
cainele

Mesajde cainele » Mie Feb 10, 2010 12:34 am

ultimul meci e din baschet
cainele

Mesajde cainele » Mie Feb 10, 2010 12:34 am

Data@Sport:10.02.2010@baschet
Meci:Philadelphia - Minnesota
Pariu@Cota:Minnesota@3.6
Comentariu
Un meci intre 2 echipe care desi stau destul de prost in clasament, traverseaza o forma destul de buna, ambele au 4 victorii consecutive. Phildelphia desi nu a putut beneficia de aportul lui Allen Iverson a reusit 4 victorii, dintre care 3 in deplasare. De partea cealalta Minnesota au si ei 4 victorii consecutive, 3 acasa si una in deplasare, la Dallas intr-un meci in care pareau victime sigure. La gazde Allen Iverson si Louis Williams sunt incerti pentru acest meci. In ultimele 10 intalniri ale celor 2 echipe, Minnesota are 6 victorii si o singura victorie in ultimele 3 deplasari la Philadelphia. Desi casele de pariuri o vad mare favorita pe Philadelphia cred ca Minnesota are o buna sansa in aceasta partida, mai ales ca Philadelphia a fost foarte inconstanta in acest sezon pe proipriul teren.

-10
cainele

Mesajde cainele » Lun Mar 01, 2010 11:57 pm

Pont pentru luna martie. Inca nu s-a facut topicul si nustiu daca o sa mai fie concurs asa ca o sa postez aici pentru ziua de maine si pana cand se va face topicul.
Data@Sport:02.03.2010@baschet
Meci:Charlotte - Dallas
Pariu@Cota:Dallas@2.3
Comentariu
Unul dintre cele mai interesante meciuri ale noptii in NBA este intalnirea dintre Charlotte si Dallas. Dallas este una dintre cele mai in forma echipe, dupa venirile lui Haywood si Butler echipa pare sa joace tot mai bine, 7 victorii consecutive si victorii in fata unor echipe puternice, Orlanda, Lakers, Miami sau Atlanta. De partea cealalta Charlotte pare sa scartaie in ultima vreme, infrangere acasa cu New Jersey si doar 2 victorii in ultimele 6 meciuri. Dallas a castigat ultimele 10 meciuri directe intre cele 2 echipe si ultimele 4 meciuri jucate la Charlotte. Cred ca si in aceasta noapte Nowitzki si compania vor face un meci bun si vor reusi o noua victorie.
cainele

Mesajde cainele » Lun Mar 01, 2010 11:59 pm

Data@Sport:02.03.2010@baschet
Meci:Memphis - Portland
Pariu@Cota:Portland@1.87
Comentariu
Meci interesant in aceasta noapte in NBA, Memphis primeste vizita celor de la Portland. Memphis are un sezon nesperat de bun, cu 30 de victorii si 29 infrangeri. Desi s-a pariat destul de mult pe Memphis, cota lor a tot crescut. Portland a ajuns sa plece cu prima sansa in acest meci. Portland vine dupa 4 victorii in ultimele 5 deplasari, iun timp ce Memphis a pierdut ultimele 5 meciuri jucate acasa. Desi Portland castigase ultimele 8 intalniri directe, Memphis a reusit sa se impuna de 2 ori in acest sezon la Portland acasa, 2 victorii neasteptate. Lista de indisponibili a oaspetilor nu mai este asa de numeroasa si ma astept ca Portland sa faca un meci bun si sa-si asigure victoria.
cainele

Anterior

Înapoi la CONCURS BWIN - FEBRUARIE