Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

Gif Banners

florinel87

Premii de 400 Euro, de la Bwin

Moderatori: kLv, pariuri-online.ro

Re: florinel87

Mesajde florinel87 » Dum Feb 07, 2010 10:18 pm

florinel87 scrie:Data@Sport: 7.02.2010@hochei
Meci: HC Sparta Praga - HC Litvinov
Pariu@Cota: peste 5.5 goluri@1.65
Comentariu:

In campionatul ceh de hochei pe gheata se disputa astazi o serie de partide, din care am ales-o pe Sparta Praga ce primeste vizita celor de la Litvinov. Sparta Praga este ocupanta locului 6, dupa cele 48 de partide disputate din care a acumulat 78 de puncte, golaveraj 143 de goluri inscrise si 124 incasate. Adversara de la Litvinov ocupa locul 10, ultimul ce duce in batalia pentru castigarea campionatului, cu 64 de puncte acumulate in tot atatea meciuri disputate, si un golaveraj negativ 141 goluri inscrise si 176 incasate. S-au intalnit de 3 ori pana acum, rezultatele fiind urmatoarele: Litvinov 6-5 Sparta Praga dupa penaltiuri; Sparta Praga 5-3 Litvinov; Litvinov 2-1 Sparta in timp regulamentar. Cred ca va fi o partida deschisa, pentru gazde miza neexistand, iar pentru oaspeti miza fiind foarte mare. Pronosticul meu este peste 5.5 goluri inscrise.

Scor 3-4. +6.5
florinel87

Mesajde florinel87 » Lun Feb 08, 2010 1:35 pm

Data@Sport: 8.02.2010@hochei
Meci: HV 71 - Djurgardens IF
Pariu@Cota: peste 6.5 goluri@2.70
Comentariu:

Cu 8 etape pana la finalul sezonului, in Suedia se disputa astazi etapa cu numarul 48, o partida extrem de interesanta este aceasta dintre HV 71, ocupanta locului 2 cu 84 de puncte (dupa ce a pierdut sefia in dauna celor de la Linkopings care a acumulat 87 de puncte) si Djurgardens, ocupanta locului 3 cu 79 de puncte. Hv 71 a pierdut cu 3-2 in ultimul meci disputat la Skelleftea, precizand faptul ca victoria s-a incheiat in timpul regulamentar; de cealalta parte Djurgardens a castigat cu 4-1 in ultimul meci disputat pe propriul teren. Golevrajul celor doua echipe este urmatorul: HV 71 cel mai bun atac cu 164 de goluri inscrise, si o defensiva ce poate fi surprinsa, pana acum incasand 127 de goluri; Djurgardens a inscris 138 de goluri si a incasat 110. In acest sezon cele doua adversare s-au intalnit de 4 ori, rezultatele fiind: HV 71 7-6 DJURGARDENS IF in timpul regulamentar; DJURGARDENS IF 3-2 HV 71 in timpul regulamentar; HV 71 3-2 DJURGARDENS IF in timpul regulamentar; DJURGARDENS IF 3-3 HV 71. Statisticile nu sunt prea bune pentru ce pronostic am ales insa mizez pe o partida deschisa si 7 goluri inscrise.

+17
florinel87

Mesajde florinel87 » Lun Feb 08, 2010 2:00 pm

Data@Sport: 8.02.2010@fotbal
Meci: TSV 1860 München - Rot-Weiss Ahlen
Pariu@Cota: peste 2.5 goluri@1.95
Comentariu:

In Bundesliga 2 se disputa astazi o partida interesanta in care cele 3 puncte par a fi mai importante pentru gazde. Oaspetii sunt dupa parerea mea retrogradati fiind la 11 puncte de primul loc de ramanere in liga. TSV Munchen ocupa locul 11 cu 26 de puncte si au disputat 19 partide pana la activ, iar Ahlen este pe ultimul loc cu 12 puncte in cele 20 de partide disputate. Gazdele au castigat in partida precedenta cu 3-0 in compania celor de la Hansa Rostock, in timp ce oaspetii au castigat si ei pe propriul teren cu 1-0 impotriva celor de la Oberhausen. In meciul din tur disputat pe terenul celor de la Ahlen, rezultatul a fost 0-0. TSV este mult mai puternica pe propriul teren unde a castigat 5 partide, doua le-a terminat la egalitate si 2 le-a pierdut. Cred ca se vor inscrie cel putin 3 goluri in acest meci, bazandu-ma pe forma buna in care se afla gazdele, care nu au mai pierdut de 7 etape in Bundesliga.

-10
florinel87

Mesajde florinel87 » Mar Feb 09, 2010 11:27 am

Data@Sport: 9.02.2010@fotbal
Meci: Home United - Young Lions
Pariu@Cota: peste 3.5 goluri@2.40
Comentariu:

Home United si Young Lions se intalnesc in aceasta dupa amiaza de la ora 13:45, ora Romaniei in cadrul etapei cu numarul doi din Singapore. In prima etapa din acest sezon, in cele doua partide disputate de cele doua echipe s-au marcat 3 si respectiv 4 goluri, si pentru acest eveniment merg deci pe multe goluri inscrise, dupa cum ne-am obisnuit. Home United a invins cu 2-1 in deplasarea de la ALBIREX NIIGATA FC, cu cele 3 goluri inscrise in cea de-a doua repriza. Young Lions a terminat la egalitate scor 2-2 in compania formatiei WOODLANDS W. FC, ei revenind de la cabine cu 0-2 inregistrat la pauza. Asadar, gazdele ocupa primul loc dupa prima etapa, iar oaspetii ocupa locul 5. Anul trecut in intalnirea de pe acest stadion, scorul a fost 3-2, gazdele fiind o echipa mult mai redutabila pe propriul teren. Pronosticul meu este peste 3.5 goluri inscrise.

+14
florinel87

Mesajde florinel87 » Mar Feb 09, 2010 4:47 pm

Data@Sport: 9.02.2010@fotbal
Meci: KalPa - TPS
Pariu@Cota: peste 6.5 goluri@3.30
Comentariu:

Kalpa si TPS se intalnesc astazi in campionatul finlandez de hochei pe gheata pentru o partida ce se anunta interesanta. Kalpa este pe locul 2 cu 85 de puncte, golaveraj 123 inscrise si 101 incasate, iar TPS ocupa locul 8 cu 64 de puncte si golaveraj 138 inscrise si 136 incasate. Kalpa a fost invinsa etapa trecuta in deplasarea de la Jyp cu 5-2, iar TPS a fost invinsa pe propriul teren cu 5-2 de ultima clasata, Ilves. In acest sezon cele doua adversare astazi s-au infruntat de 3 ori, rezultatele fiind urmatoarele: Kalpa 3-2 TPS timp regulamentar; TPS 2-3 Kalpa timp regulamentar; TPS 3-4 Kalpa timp regulamentar. Am ales ca pronostic peste 6.5 goluri in acest meci bazandu-ma pe o partida deschisa.

-10
florinel87

Mesajde florinel87 » Mar Feb 09, 2010 4:48 pm

sportul este hochei

florinel87 scrie:Data@Sport: 9.02.2010@hochei
Meci: KalPa - TPS
Comentariu:

Kalpa si TPS se intalnesc astazi in campionatul finlandez de hochei pe gheata pentru o partida ce se anunta interesanta. Kalpa este pe locul 2 cu 85 de puncte, golaveraj 123 inscrise si 101 incasate, iar TPS ocupa locul 8 cu 64 de puncte si golaveraj 138 inscrise si 136 incasate. Kalpa a fost invinsa etapa trecuta in deplasarea de la Jyp cu 5-2, iar TPS a fost invinsa pe propriul teren cu 5-2 de ultima clasata, Ilves. In acest sezon cele doua adversare astazi s-au infruntat de 3 ori, rezultatele fiind urmatoarele: Kalpa 3-2 TPS timp regulamentar; TPS 2-3 Kalpa timp regulamentar; TPS 3-4 Kalpa timp regulamentar. Am ales ca pronostic peste 6.5 goluri in acest meci bazandu-ma pe o partida deschisa.
florinel87

Mesajde florinel87 » Mie Feb 10, 2010 4:41 pm

Data@Sport: 10.02.2010@fotbal
Meci: Cercle Brugge KSV - Roeselare
Pariu@Cota: peste 2.5 goluri@1.55
Comentariu:

In semifinala Cupei Belgiei se disputa astazi o partida interesanta intre Cercle Brugge si Roeselare (de precizat ca acest meci este in turul cupei). Oaspetii de astazi s-au calificat in semifinala dupa ce au trecut de KORTRIJK, in deplasare a fost invinsa cu 3-2, pentru ca pe propriul teren sa castige cu 1-0. Cercle Brugge a trecut surprinzator de Anderlecht, fiind invinsa in deplasare cu 2-1, pentru ca pe propriul teren sa fie 1-0. In campionat cele doua adversare stau in felul urmator: Cercle Brugge ocupa locul 11 cu 26 de puncte, iar Roeselare ocupa penultima pozitie, fiind pregatita pentru lupta ce se va da pentru ramanerea in liga. Adversare astazi, ele s-au intalnit si pe 6 februarie tot pe acest teren, iar gazdele au castigat cu 2-0. Cred ca partida va avea o alta incarcatura si cred eu va fi mult mai multa ambitie in joc. pronosticul pentru acest meci este peste 2.5 goluri, dat fiind si faptul ca oaspetii au o aparare mai mult amatoare.

Anulat
florinel87

Mesajde florinel87 » Mie Feb 10, 2010 4:52 pm

Data@Sport: 10.02.2010@hochei
Meci: Ilves - Karpat
Comentariu:

In campionatul finlandez de hochei pe gheata se disputa astazi un singur meci, si acela intre Ilves, ultima clasata in liga cu doar 45 de puncte acumulate in 44 de partide, si Karpat ocupanta locului 9 cu 65 de puncte totalizate tot in 44 de partide incheiate. Karpat a pierdut in ultimul meci, disputat pe propriul teren in compania celor de la Blues cu scorul 1-3, pe perioade scorul fiind 0-0, 1-1, 0-2. De cealalta parte Ilves a castigat in ultima partida disputata in deplasare cu TPS cu 5-2, pe perioade scorul fiind 0-2, 0-2, 2-1. In acest sezon adversarele de astazi s-au intalnit de KARPAT 6-4 ILVES; ILVES 5-6 KARPAT dupa loviturile de penalitate; KARPAT 0-3 ILVES. Pentru acest tip de pronostic sunt necesare informatii asupra golaverajului celor doua formatii: Karpat 119 inscrise si 123 incasate, iar Ilves a inscris 121 de goluri si a incasat 148. Pronosticul meu este peste 6.5 goluri.

-10
florinel87

Mesajde florinel87 » Joi Feb 11, 2010 11:41 am

Data@Sport: 11.02.2010@hochei
Meci: HPK - Karpat
Comentariu:

HPK si Karpat se intalnesc astazi in campionatul finlandez de hochei pe gheata intr-o partida ce se anunta extrem de tensionata. Karpat, cu infrangerea de ieri seara din deplasarea la la ultima clasata, Ilves, cu 4-2, a ajuns la a patra infrangere consecutiva si este astfel in pericol de a pierde locurile ce duc in play-off-ul pentru castigarea titlului de campioana. HPK este ocupanta locului 9 in liga cu 69 de puncte, iar Karpat ocupa la momentul de fata locul 9 cu 65 de puncte, cu 12-13 etape inaintea incheierii sezonului regulat. Ultimul loc ce duce in play-off (locul 10) este ocupat de Jokerit cu 62 de puncte, iar pe locul 11 se afla Blues cu 62 de puncte, insa cu 2 meciuri in plus disputate fata de cele doua ocupante ale locurilor 9 si 10. Mai sunt destul de multe meciuri de disputat si se poate intampla orice, de aceea Karpat trebuie sa adune puncte pentru a fi departe de ultimele locuri. Disputele directe din acest sezon, doua la numar, s-au incheiat in felul urmator: HPK 4-5 KARPAT in prelungiri; KARPAT 4-3 HPK in timp regulamentar. Faptul ca de fiecare data s-au inscris cel putin 7 goluri m-a montat asupra acestui pronostic, peste 6.5 goluri.

+23
florinel87

Mesajde florinel87 » Joi Feb 11, 2010 11:49 am

Data@Sport: 11.02.2010@hochei
Meci: TPS - Pelicans
Comentariu:

TPS si Pelicans se intalnesc in aceasta dupa amiaza incepand cu ora 18:30 in campionatul finlandez de hochei pe gheata. TPS ocupa pozitia a sasea cu 67 de puncte si 44 de partide disputate, iar Pelicans ocupa locul 12 cu 57 de puncte acumulate in tot atatea partide disputate. TPS a castigat in ultimul meci disputat in deplasarea de la Kalpa, scor 4-2, in timp ce Pelicans a pierdut usturator pe propriul teren disputa in compania formatiei Assat cu 3-7. Golaverajul celor doua formatii este: TPS a inscris 142 de goluri si a incasat 138; Pelicans a inscris 128 de goluri si a incasat 155. In actualul sezon cele doua adversare s-au intalnit o singura data, pe terenul celor de la Pelicans, unde TPS i-a instruit dandu-le un sec 10-2. Nu pot sa-mi inchipui ce a fost pe teren, insa cred ca aceasta partida va fi mai echilibrata, si se vor inscrie cel putin 7 goluri.

-10
florinel87

Mesajde florinel87 » Vin Feb 12, 2010 10:22 am

Data@Sport: 13.02.2010@hochei
Meci: Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens
Pariu@Cota: peste 5.5 goluri@2.00
Comentariu:

Sambata noaptea incepand cu ora 1:00, ora Romaniei, in campionatul nord-american de hochei pe gheata se disputa o partida interesanta intre Philadelphia Flyers si Montreal Canadiens. In clasamentul general, Philadelphia este clasata pe locul 18 cu 63 de puncte in 58 de partide, si un golaveraj pozitiv insemnand 170 de goluri inscrise si 156 incasate. De cealalta parte, Montreal Canadiens este cu o pozitie deasupra adversarilor, si anume locul 17 cu un singur punct in plus, adica 64, dar si cu 3 partide mai mult disputate, si un golaveraj negativ cu 160 de goluri inscrise si 167 incasate. Montreal a castigat ultimul meci disputat pe propriul teren in compania liderului Washington, partida incheindu-se in prelungiri cand Plecanek a reusit sa inscrie pentru 6-5. Philadelphia a castigat si ea, dar in deplasarea de la New Jersey Devils, printr-un gol inscris de Gagne, in minutul 4 al prelungirilor, pentru rezultat final 3-2. S-au intalnit o singura data in acest sezon regulat, pe terenul celor de la Montreal unde tot ei s-au impus cu 3-1. Am ales ca pronostic peste 5.5 goluri, profitand de cota buna oferita, dar mai mult pentru ca cele doua echipe au un joc deschis, sperand ca aceasta partida sa fie deschisa si cu mult goluri.

-10
florinel87

Mesajde florinel87 » Vin Feb 12, 2010 10:34 am

Data@Sport: 12.02.2010@hochei
Meci: ERC Ingolstadt - Kölner Haie
Pariu@Cota: ERC Ingolstadt-1.5@2.60
Comentariu:

In aceasta seara incepand cu ora 20:30 in campionatul german de hochei pe gheata, cunoscut sunt numele de DEL, se disputa o noua etapa cu 6 meciuri interesante. Am ales o partida in care gazdele de la Ingolstadt primesc vizita celor de la Kolner Haie. Ingolstadt ocupa locul 7 cu 72 de puncte si 46 de partide jucate, iar oaspetii sunt cu o pozitie mai jos, cu 66 de puncte si tot atatea partide jucate. Gazdele au o serie de 3 infrangeri, ultimele doua fiind fara drept de apel: STRAUBING TIGERS 5-0 ERC INGOLSTADT; ERC INGOLSTADT 0-4 ADLER MANNHEIM. Oaspetii au fost invinsi in ultima etapa in deplasarea de la Hannover cu 3-2, in timpul regulamentar. In acest sezon s-au intalnit de doua ori, rezultatele fiind: KOLNER HAIE 4-3 ERC INGOLSTADT in prelungiri; ERC INGOLSTADT 5-8 KOLNER HAIE. Nu cred ca Ingolstadt isi mai poate permite inca o infrangere pe propriul teren, mai mult nu cred ca vor sa aiba probleme cu clasarea pe loc de play-off, desi e foarte putin probabil, asadar mizez pe o victorie a gazdelor la cel putin doua goluri diferenta.

-10
florinel87

Mesajde florinel87 » Vin Feb 12, 2010 10:53 am

Data@Sport: 12.02.2010@hochei
Meci: Tappara - KalPa
Comentariu:

Lasand deoparte miza covarsitoare prezenta pe umerii gazdelor, plec din start cu ideea ca aceasta partida va fi una deschisa, prin simplul fapt ca, Kalpa este clasata pe locul 2, fara probleme in a se clasa pe locurile de play-off, va ceda initiativa in acest meci. Tappara ocupa locul 8 cu 67 de puncte, si mai are de disputat 13 partide inclusiv cea de astazi. Gazdele au pierdut multe puncte in ultimele 5 partide, pe care le-au pierdut destul de urat: HPK 5-4 TAPPARA in timpul regulamentar; TAPPARA 2-3 BLUES dupa penaltiuri; PELICANS 5-4 TAPPARA in timp regulamentar; TAPPARA 2-3 SAIPA in prelungiri; JYP 6-3 TAPPARA. Kalpa a pierdut ultimele doua jocuri: KALPA 2-4 TPS; JYP 5-2 KALPA. In acest sezon, cele doua adversare astazi s-au intalnit de 3 ori, si rezultatele sunt: KALPA 5-2 TAPPARA; TAPPARA 0-3 KALPA; KALPA 4-2 TAPPARA. Este posibila si varianta in care oaspetii nu vor ceda, dar gazdele, dupa 5 infrangeri, au puterea sa revina si sa castige acest meci, disputat si pe propriul teren, mai ales ca nu au castigat niciun meci in acest sezon impotriva adversarei de astazi. Pronosticul meu este peste 6.5 goluri.

+23
florinel87

Mesajde florinel87 » Vin Feb 12, 2010 11:07 pm

Data@Sport: 13.02.2010@hochei
Meci: JyP - TPS
Pariu@Cota: peste 5.5 goluri@2.00
Comentariu:

Sambata, 13 februarie, incepand cu ora 18:30, ora Romaniei, se disputa in campionatul finlandez de hochei pe gheata partida dintre ocupanta locului 3 cu 77 de puncte si ocupanta locului 7 cu 67 de puncte. Jyp a fost invinsa etapa trecuta in deplasarea de la Saipa, cu 4-1, in timp ce TPS a fost invinsa pe propriul teren cu 4-0, de Pelicans. Pentru pronosticul ales am sa scot in evidenta golaverajul celor doua formatii: Jyp a inscris 130 de goluri si a incasat 109 goluri, in timp ce TPS a inscris 142 de goluri si a incasat tot atatea goluri. In acest sezon s-au intalnit doar de doua ori, rezultatele stand in felul urmator: TPS 2-5 JYP; JYP 6-0 TPS. Cum in ambele partide s-au inscris cel putin 6 goluri, am ales pentru acest eveniment ca pronostic peste 5.5 goluri.

10
florinel87

Mesajde florinel87 » Lun Feb 15, 2010 12:00 pm

Data@Sport: 15.02.2010@fotbal
Meci: Bursaspor - Trabzonspor
Pariu@Cota: 1 pauza@3.30
Comentariu:

Pentru aceasta seara am ales o partida din campionatul turc, in care incepand cu ora 20:00, ora Romaniei se disputa partida dintre Bursaspor, ocupanta a locului 3 cu 39 de puncte, si Trabzonspor ocupanta a locului 6 cu 36 de puncte. Pe primele doua locuri sunt clasate Galatasaray cu 46 de puncte si Fenerbahce cu 45 de puncte, ambele avand disputate 21 de partide, in timp ce Bursa a disputat doar 19 partide. Asadar, sunt sanse pentru gazdele de astazi ca in urmatoarele doua partide sa egaleze pe Fenerbahce. Bursaspor are pe propriul teren doar doua infrangeri din cele 9 partide jucate (infrangere cu Fenerbahce scor 0-1, si surprinzator in compania formatiei GENCLERBIRLIGI scor 1-2). Trabzonspor este o echipa care inscrie destul de mult in deplasare, dar si incaseaza goluri, ceea ce le convine gazdelor care au inscris 21 de goluri si au incasat doar 5 pe propriul teren. In partida tur disputata in Trabzonspor scorul a fost 1-1. Cred ca gazdele se vor impune inca de la pauza in acest meci, si mizez ca Bursaspor va deschide scorul destul de repede, asadar 1 pauza.

-10
florinel87

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CONCURS BWIN - FEBRUARIE