Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

Gif Banners

USA - NBA(30 ianuarie)

Aici puteti comenta despre baschet

Moderator: pariuri-online.ro

USA - NBA(30 ianuarie)

Mesajde maciu » Lun Ian 30, 2012 12:59 am

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics

In acesta dimineata o partida foarte interesanta intre Cleveland o echipa ca a inceput porst acests ezon aflandu-se pe locul 9 dupa 18 meciuri cu 7 victori si 11 infrangerii o va intalni pe Boston Celtics echipa aflata cu doua locuri mai sus pe pozitia 7 cu 9 succese si 9 meciuri pierdute.Cele doua formatii fac parte din Conferinta de Vest din NBA,iar in fruntea campionatului sunt Chicago Bull dupa 21 de meciuri(17 victori si 4 infarngerii),urmata pe pozitia secunda de Miami Heat cu 14 succese si 5 meciuri pierdute avand doua jocuri mai putine disputate iar pe pozitia 3 se afla Philadelphia 76 ers la egalitate cu Atlanta Hawks cu 14 victori si 6 infrangerii.
Posibili jucatori in echipa de start a celor de la Cleveland sunt Alonzo Gee, Antawn Jamison, Anthony Parker si Anderson Varejao, care a reusit pana in Ianuarie cel mai bun sezon din cariera.Cele doua formatii sau intalnit in 2010 de nu mai putin de 9 ori,3 au fost in campionat unde Cleveland a reusit o victorie si doua succese pentru Boston Celtics,iar 6 meciuri sau disputat in Playoffs de care iar au profitat cei de la Boston castigand nu mai putin de 4 meciuri si doar doua revenind jucatorilor de la Cleveland Cavaliers.
Cleveland a avut un parcurs de cosmar in ultimele 6 meciuri castigand doar una singura impotiva lui NY Knicks cu scorul de 91:81, nici o remiza si nu mai putin de 5 infrangerii.De partea cealalta Boston are un parcurs destul de bun in ultimele 6 partide reusind sa castige 5 dintre ele si o singura infrangere impotriva celor de la Phoenix Suns 71:79.Mizez pe o victorie clara in aceasta confruntare a celor de la Boston Celtics si nu cred ca Cleveland le va pune mari probleme.Bafta si cel mai bun sa invinga.

pronostic: Boston Celtics -6,5 @ 1,91 - Bwin
maciu

Re: USA - NBA(30 ianuarie)

Mesajde maciu » Lun Ian 30, 2012 1:28 am

Toronto Raptors - New Jersey Nets

O alta partida partida foarte echilibrata din Conferinta de Est,SUA va fi intalnire dintre Toronto echipa ce se afla in acest moment pe locul 12 cu doar 6 victori si 14 infrangeri si New Jersey Nets echipa ce are un sezon dezamagitor pana acum aflandu-se pe locul 11 cu 7 succese, si 13 meciuri pierdute.Cele doua formatii chiar daca au un start de sezon foarte prost ele practica un joc bun.Toronto ii va putea avea in teren chiar din startul partidei pe Solomon Alabi,Andrea Bargnani, Jerryd Bayless,Ed Davis si Aaron Gray.
Pare a fi o partida foarte interesanta in care New Jersey Nets pare a fi favorita acestui meci cu o cota de 1,48, iar cei de la Toronto Raptors avand o cota mare de 2,70 nu cred ca asa de usoara va fi partida in favoarea lui NJ Nets.Calculle de pe hartie ne arat contrariul,in ultimele 10 intalniri directe intre cle doua formatii cei de la Toronto raptors au un mare avantaj de partea lor cu nu mai putin de 7 victori si doar 3 succese pentru New Jersy Nets.
Cred ca va fi o partida in care cei de la NJ Nets vor avea mari probleme in a reusi sa castige acesta intalnire impotriva lui Toronto Raptors.Parcursul celor de la Tornoto in ultimele 6 meciuri a foat unul dezamagitor cu doar 2 succese si nu mai putin de 4 infrangerii.De partea cealalta adversara celor de la Raptors,NewJersey Nets sa descurcat mai bine reusind sa castige 4 meciuri si doar 2 partide pierdute.In etapa precedenta New Jersey Nets a primit vizita celor de la Cleveland pe care a reusit sa ii invinga foarte greu la doar 3 puncte cu scorul de 99:96 iar Toronto Raptors a jucat impotriva lui Denver Nuggets unde au pierdut cu scorul de 96:81.Baft si cel mai bun sa invinga.

pronostic: sub 184,5 @ 1,91 - Bwin
maciu

Re: USA - NBA(30 ianuarie)

Mesajde maciu » Lun Ian 30, 2012 1:53 am

Indiana Pacers - Orlando Magic

Un duel foarte interesant va fi confruntarea dintre locul 5 Indiana Pacers cu 12 victori si 6 infrangerii in 18 meciuri jucate si o va intalni pe vecina sa de clasament Orlando Magic echipa ce a disputat 19 meciuri reusind sa castige 12 si nu mai putin de 7 meciuri pierdute.Cele doua formatii dupa meciurile disputate au un golaveraj pozitiv,Indiana 1663:1632 iar cei de la Orlando Magic 1762:1727 .
Din 2009 si pana in prezent cele doua cluburi sau intalnit in confruntari directe de nu mai putin de 10 oriin care 8 in campionat si 2 partide in Preseason.In campionat Orlando Magic ia zdrobit pur si simplu pe cei de la Indiana Pacers castigand 7 partide si doar o victorie pentru Pacers,iar in Preaseson din 2 intalniri ambele le-au castigat cei din Orlando Magic.Casele de pariuri le-au acordat celor doua formatii foarte bune la o victorie a celor de la Indiana Pacer cota este de 2,40 iar daca Orlando Magic va castiga cota este foarte buna de 1,59(bin).
In etapa trecuta Indiana a pierdut in fata celor de la Boston celtics cu scorul de 94:87 iar de partea cealalta echipa gazda nici ea nu a reusit sa se inpuna in partida contra lui New Orleans scor 93:67.
IIn ultimele 5 meciuri Indiana a reusit doar 2 succese si 3 infrangerii iar Orlando a avut acelasi parcurs ca si echipa oaspete din acesta intalnire cu 2 victori si 3 meciuri pierdute.Ne astepta ca in acesta dimieata cei de la Orlando Magic sa se revanseze dupa ce in etapa trecuta a pierdut la o diferenta mare de puncte.Cred ca vom asisita la un meci foarte spectaculos in care speram ca se vor marca multe puncte si cel mai bun va cstiga,sper sa fie echipa mea favorita Orlando Magic.

pronostic : peste 182 @ 1,91 - Bwin
maciu

Înapoi la Baschet