de maciu » Lun Feb 27, 2012 12:21 am
CFR Cluj - Targu Mures
A doua partida din cadrul etapei cu numarul 19 din Liga I Bergembier se va disputa vineri seara cu incepere de la orele 20:00 pe stadionul Dr.Constantin Radulescu unde CFR Cluj va primi vizita celor de la Targu Mures.Echipa gazda ocupa in prezent locul secund in campionat cu 39 de puncte la doar 1 singur punct de liderul la zi Dinamo Bucuresti si o va intalni pe Targu Mures o formatie aflata la retrogradare pe locul 15 cu 16 puncte.In zona fierbinte din subsolul campionatului se gasesc toate cele 5 formatii promovate la inceputul acestui sezon,Petrolul ocupa locul 13(18p),Vointa Sibiu pozitia 14(17p),Sportul Studentesc locul16(14p),Concordia Chiajna(11p) iar pe ultimul loc sunt cei de la Mioveni cu doar 9 puncte.In 9 meciuri disputate de CFR pe teren propriu a reuist sa castige 6 partide, un egal si doau meciuri pierdute iar de partea cealalta Targu Mures nu este de speriat castigand doar un singur meci,3 remize,4 infrangeri si un golaveraj negativ cu 5 goluri marcat si 12 primite.
Echipe probabile:
CFR CLUJ : Claro,Lionn,Muresan,Panin,Cadu,Renan,Bastos,Peralta,Camora,Ronny,Sougou.Rezerve:Rada,Kivuvu,Kapetanos,Nicoara,Hora,Minca,Diogo.
Manager: Jorge Costa
TARGU MURES : Albut,Subotic, Szilagy,Paduretu,Ilyes,Nicu,Iencsi,Dan,Didi,Ghiona,Bumba.Rezerve:Goge,Celsinho,Ruiz,Balauru,Matei,Wagner,Donadoni.
Manger: Marius Lacatus
Cele doua formati sau intalnit pana acum doar de 4 ori,de 3 ori in campionat unde clujenii au castigat 2 partide si o infrangere iar in Cupa Romaniei CFR Cluj sa inpus cu scorul de 2:0.Dupa parerea mea cred ca lupta la titlu se va da intre primele 3 formati din clasament,Dinamo,CFR Cluj si Rapid distanta dintre ele fiind doar de 3 puncte iar pe pozitia 4 se afla Steaua la nu mai putin de 8 puncte de liderul Dinamo si nu cred ca stelisti vor castiga tot pana la sfarsitul acestui campionat.Echipa gazda in acesta perioada cat a fost oprit campionatul din cauza vacantei de iarna au disputat mai multe meciuri amicale si in ultimele 6 meciuri au reusit 3 victori(2:1 UTA Arad,5:0 Ramnicu Valcea,3:0 Kosice),un egal(0:0 Austria Viean) si doua infrangeri(1:2 1860 Munchen,0:3 Chernomorets).De partea cealalta cei de la Targu Mures nu prea sau omorat in partide amicale iar in ultima dintre ele a pierdut in fata lui Arsenal Kiev cu scorul de 2:3.Cred ca CFR nu va avea vre-o problema in a rezolva partida in favoarea sa si speram ca vom avea parte si de un meci spectaculos cu goluri multe.Bafta!!!!!!!!
pronostic : peste 2,5 @ 2,05 bwin