Serviciul oferit de pariuri-online.ro are drept scop informarea publicului care doreste sa participe la pariuri sportive
Meniu principal: Home | De ce pariuri online? | Dechidere cont | Agentii recomandate | Cardul Visa Electron | Linkuri
Live info: Clasamente | Live scores | Cote comparate | Trend cote
Info: Tips&tricks | Analiza meci | Management bani | Handicap | Handicap asiatic | Betting exchange | Pariuri sigure | Dictionar

Pariuri ninho

Concurs de pariuri sportive cu premii de 400 Euro, de la Bwin

Moderator: pariuri-online.ro

Pariuri ninho

Mesajde ninho » Sâm Feb 04, 2012 2:01 pm

Aici voi posta eu pentru editia aceasta a concursului
ninho

Re: Pariuri ninho

Mesajde ninho » Sâm Feb 04, 2012 2:19 pm

Data @ sport: 4 februarie @ fotbal
Meci: Ingolstadt - Fortuna Dusseldorf
Pronostic: over 1,5 in repriza a 2-a @ 2.20

Ingolstadt si Fortuna Dusseldorf se vor intalni astazi , incepand cu ora 14:00 in cadrul etapei a 20-a din Bundesliga 2. , pe stadionul Audi-Sportpark din Ingolstadt . Fortuna Dusseldorf a incheiat turul pe primul loc in campionat , si are prima sansa de a castiga campionatul si de a promova direct in Bundesliga . Fortuna Dusseldorf are 42 de puncte acumulate din 19 meciuri jucate , fiind la egalitate de puncte cu Padeborn , care are insa un meci mai mult jucat . Ambele echipe vin dupa o perioada de pregatire intensa , cu rezultate si mai bune si mai putin bune in meciurile amicale jucate . Fortuna a facut o mare surpriza invingand echipa ucrainiana Dinamo Kiev cu 6-2 , rezultat remarcabil chiar si pentru un meci amical . Ingolstadt si Fortuna Dusseldorf s-au intalnit pana acum de 3 ori , toate cele 3 meci fiind castigate de echipa gazda : Ingolstadt 3-0 Fortuna (1-0) , Fortuna 3-1 Ingolstadt (1-0) si Fortuna 4-1 Ingolstadt (1-0) . Asa cum se vede , in toate cele 3 meciuri s-au marcat peste 1,5 goluri marcate in repriza a 2-a , si tocmai pe acest lucru voi merge si eu la acest meci .

Anulat
ninho

Mesajde ninho » Sâm Feb 04, 2012 2:21 pm

am uitat de regula cu 1 ora , imi cer scuze , cer ca acest meci sa fie anulat
ninho

Mesajde ninho » Sâm Feb 04, 2012 2:31 pm

Data @ sport: 4 februarie @ fotbal
Meci: Rot-Weiss Oberhausen - Kickers Offenbach
Pronostic: X @ 3.10

Rot-Weiss Oberhausen este una dintre cele mai slabe echipe din liga a 3-a de fotbal din Germania , avand numai 20 de puncte din 23 de meciuri jucate pana acum . In etapa a 24-a , ei ii vor intalni astazi pe cei de la Kickers Offenbach . Meciul este programat sa se dispute pe Stadion Niederrhein, Oberhausen incepand cu ora 15:00 . Cu toate ca Kickers Offenbach sunt mai bine clasati decat gazdele de astazi , ei nu evolueaza chiar excelent in meciurile din deplasare . In ultimele 5 meciuri jucate in deplasare , Offenbach a pierdut de 2 ori si a facut 3 rezultate de egalitate . Rot-Weiss Oberhausen a facut egal in ultimul meci jucat acasa , 2-2 cu Munster . Parerea mea este ca acest meci este destul de echilibrat , si de aceea voi merge pe un X final .

+21
ninho

Mesajde ninho » Dum Feb 05, 2012 12:00 pm

Data @ sport: 5 februarie @ fotbal
Meci: Mersin - Sivasspor

Dupa ce acum 3 zile a reusit sa invinga surprinzator pe Besiktas chiar la Istanbul , Mersin Idmanyurdu va intalni astazi , incepand cu ora 13:00 pe cei de la Sivasspor . Meciul se va juca pe Tevfik Sirri Gus Stadi din Mersin si va conta pentru etapa a 25-a din Super Lig. Dupa 24 de etape , Mersin ocupa locul 12 cu 30 de puncte , in timp ce Sivasspor este ocupanta locului 6 cu 38 de puncte . Daca este sa tinem cont de ultimele 5 meciuri jucate de Mersin acasa si de Sivasspor in deplasare , am putea sa spunem ca oaspetii ar fi favoriti , dar pentru ca Mersin a invins etapa trecuta pe Besiktas in deplasare , eu cred ca meciul acesta se va incheia la egalitate . In ultimele 5 meciuri jucate de Mersin acasa , ei au obtinut doar un punct , in tinp ce Sivasspor a obtinut 8 puncte in ultimele 5 meciuri jucate in deplasare . In meciul tur , Sivasspor a castigat cu 1-0 . Cele doua echipe s-au mai intalnit si in cupa , acolo unde dupa 90 de minute scorul era 1-1 , dar in cele din urma Sivass s-a impus cu 3-1 in prelungiri . Pronosticul meu pentru acest meci este X final .

-10
ninho

Mesajde ninho » Dum Feb 05, 2012 12:12 pm

Data @ sport: 5 februarie @ fotbal
Meci: Eintracht Frankfurt - Eintracht Braunschweig
Pronostic: Frankfurt & peste 2,5 @ 2.40

Commerzbank Arena din Frankfurt va gazdui astazi , incepand cu ora 14:30 , meciul de fotbal dintre echipa locala Eintracht Frankfurt si Eintracht Braunschweig . Meciul acesta va conta pentru etapa a 20 din Bundesliga 2.La finele turului , Eintracht Frankfurt ocupa locul 4 cu 39 de puncte , fiind la doar 4 puncte de echipa de pe primul loc . Ei isi doresc foarte mult sa revina in prima liga , si de aceea trag tare sa obtina cat mai multe puncte din meciurile de acasa . Daca ei vor invinge astazi , si cred eu ca asa se va intampla , ei vor urca pe locul 2 la doar 1 punct de Fortuna Dusseldorf .
Adversarii lor de astazi , Eintracht Braunschweig ocupa momentan locul 8 cu 29 de puncte . Tinand cont ca Frankfurt a castigat 4 dintre ultimele 5 meciuri jucate acasa (3-1 cu Union , 3-0 cu Duisburg 4-3 cu Aachen si 2-0 cu Karlsruher) , iar Braunschweig a pierdut 3 dintre ultimele meciuri jucate in deplasare in tur , doua dintre ele la scoruri de neprezentare 0-3 cu Duisburg si 1860 Munchen . Parerea mea este ca Frankfurt va castiga acest meci , iar numarul de goluri va fi mai mare de 2,5 , la fel cum s-a intamplat in ultima intalnire dintre cele 2 echipe : 3-0 pentru Frankfurt .

+14
ninho

Mesajde ninho » Lun Feb 06, 2012 9:48 am

Data @ sport: 6 februarie @ fotbal
Meci: Perth Glory - Gold Coast
Pronostic: 1 pauza sau final @ 1.53

In cadrul etapei a 19-a din A-League (prima liga de fotbal din Australia) se vor intalni astazi , cu incepere de la ora 13:00 echipele Perth Glory si Gold Coast United . Meciul acesta se va juca pe nib Stadium din Perth . Perth trece printr-o perioada foarte buna pentru ei , reusind sa castige 4 din ultimele 5 meciuri jucate . In ultimele 2 meciuri Perth Glory nu le-a dat nici o sansa celor de la Melbourne Victory si Adelaide United , invingandu-i pe acestia cu 4-1 si respectiv 3-0 . Perth este in acest moment ocupanta locului 4 in A-League , avand 28 de puncte .
De cealalta parte , Gold Coast trece printr-o perioada destul de nefasta , ei nemaireusind sa castige macar un meci de 6 etape . Datorita acestui lucru , Gold Coast se afla acum pe ultimul loc in campionat , avand 15 puncte . Deoarece in ultima intalnire directe Perth si Gold Coast s-a impus Perth cu 2-0 (1-0) , eu cred ca si astazi ei vor castiga macar una dintre reprize .

+5,3
ninho

Mesajde ninho » Lun Feb 06, 2012 6:26 pm

Data @ sport: 6 februarie @ fotbal
Meci: 1860 Munchen - Energie Cottbus
Pronostic: Munchen & peste 2,5 @ 2.60

Ultimul meci din etapa a 20-a a ligii a doua de fotbal din Germania (Bundesliga 2.) este cel dintre 1860 Munchen si Energie Cottbus . Meciul acesta se va juca pe Allianz Arena din Munchen , incepand cu ora 21:15 . 1860 Munchen este in acest moment ocupanta locului 6 cum 32 de puncte din 19 meciuri jucate , insa ei spera ca la finele acestui sezon sa prinda unul dintre primele 3 locuri de promovare , lucru care va fi totusi destul de greu . In ceea cei priveste pe cei de la Energie Cottbus , acestia ocupa locul 11 cu 23 de puncte .
Tinand cont ca in ultimele 4 meciuri , Munchen a castigat toate meciurile , 3 dintre ele avand si peste 2,5 goluri marcate , eu cred ca ei vor reusi sa castige si acest meci , chiar daca Cottbus a pierdut destul de greu in ultimele meciuri jucate .
Parerea mea este ca Munchen va castiga acest meci , iar in meci se vor marca peste 2,5 goluri , mai ales ca in ultimele 2 intalniri dintre cele 2 echipe Munchen s-a impus de fiecare data 4-0 si 5-0 .

-10
ninho

Mesajde ninho » Mar Feb 07, 2012 7:02 pm

Data @ sport: 7 februarie @ baschet
Meci: BC Dontesk - BC Khimki
Pronostic: intre 141-150 puncte @ 3.50

Incepand cu ora 19:00 va avea loc meciul de baschet masculin dintre BC Donetsk si BC Khimki . Meciul acesta va conta pentru etapa a 4-a din faza grupelor ultimelor 16 echipe din Eurocup.
Meciul se va juca in arena Sport Hall of College of Physical Education din Donetsk . Khimki este ocupanta primului loc din grupa J avand 6 puncte , mai exact 3 victorii din 3 meciuri jucate . Pe locul 2 se afla adversarii lor din aceasta seara , BC Donetsk cu 4 puncte din 3 meciuri .
Cele 2 echipe s-au mai intalnit o data in aceasta grupa , acel meci fiind castigat de echipa din Rusia (Khimki) cu scorul de 68-55 . Cele 2 echipe au in acest sezon o medie de 149.44 puncte (Donetsk) si 143.11(Khimki) . Tinand cont de aceste lucruri , eu cred ca si in acest meci se vor marca intre 141-150 de puncte .

-10
ninho

Mesajde ninho » Mar Feb 07, 2012 7:22 pm

Data @ sport: 7 februarie @ fotbal
Meci: Holstein Kiel- Borussia Dortmund
Pronostic: Dortmund si peste 3.5@ 2.40

Holstein Kiel este cea mai mare surpriza a editiei 2011/2012 a cupei Germaniei la fotbal , ei reusind sa ajunga pana in sferturile de finala ale competitiei , aceasta fiind o mare performanta pentru ei , tinand cont ca ei sunt o echipa de liga a 4-a(Regionalliga - Nord). Mai departe de aceasta faza a competitiei nu cred ca ei vor reusi sa treaca , in calea lor stand campioana en-titre a Germaniei , Borussia Dortmund. Acest meci se va juca pe Holstein Stadion din Kiel , incepand cu ora 21:30 . Dupa ce sezonul trecut au reusit sa castige campionatul , Dortmund pare sa aiba obiective mari si pentru acest sezon , ei fiind pe locul 1 in Bundesliga cu 43 de puncte , avand 2 puncte peste Bayern si Schalke si 3 puncte peste Leverkusen .
Nici Kiel nu pare sa o duca rau in acest sezon , ei avand 41 de puncte si ocupa locul 2 dupa 18 meciuri jucate . Ei sunt la doar 1 punct de Leipzig , si cel mai probabil acestea sunt echipele care se vor bate pentru primul loc, loc ce asigura promovarea in 3.Liga . Parerea mea este ca Dortmud este de 100 de ori mai buna decat Kiel , si de aceea voi merge pe o victorie a oaspetilor si peste 3,5 goluri marcate in meci . In ultimele 5 meciuri , Borussia a castigat cu 5-1 meciul cu Elche , 4-0 cu Oberhausen , 5-1 cu Hamburg si 3-1 cu Hoffenheim si 2-9 cu Nurnberg .

+14
ninho

Mesajde ninho » Mie Feb 08, 2012 5:53 pm

Data @ sport: 8 februarie @ fotbal
Meci: Zambia - Ghana
Pronostic: 2 pauza sau final@ 1.62

Prima semifinala de la Cupa Africii pe Natiuni este cea dintre Zambia si Ghana . Zambia este probabil una dintre marile surprize ale acestei editii a Cupei Africii pe Natiuni , ei avand la inceputul acestui turneu sanse foarte mici pentru a trece de faza gupelor . In ciuda a toate acestea , Zambia a reusit sa ajunga pana in semifinale si sa joace in aceasta seara cu Ghana . Meciul este programat sa inceapa la ora 18:00(ora Romaniei) si se va juca pe Estado de Bata din orasul Bata (Guinea Ecuatoriala) . In sferturi , Zambia a trecut relativ usor de Sudan , scor 3-0 , in timp ce Ghana a trecut greu de Tunisia , 2-1 in prelungiri .Ghana si Zambia s-au intalnit o singura data , in 2009 , acel meci fiind castigat de ganezi cu 4-1 . Tinand cont ca Ghana are un lot mult mai bun decat cel zambian eu cred ca Ghana va reusi sa castige macar una dintre cele 2 reprize ale meciului .

-10
ninho

Mesajde ninho » Mie Feb 08, 2012 6:49 pm

Data @ sport: 8 februarie @ fotbal
Meci: Barcelona - Valencia
Pronostic: Barca sa marcheze in ambele reprize@ 1.75

In aceasta seara se va decide si cea de-a doua finalista a Cupei Regelui la fotbal , Spania . Prima echipa care a ajuns in finala este Athletic Bilbao . Acestia au trecut de divizionara secunda Mirandes cu 8-3 la general . Cea de-a doua finalista se va decide dintre Barcelona si Valencia . Cele 2 echipe se vor intalni in aceasta seara pe Camp Nou , incepand cu ora 22:00 . In tur scorul a fost egal 1-1 . Golurile acelui meci au fost marcate de Jonas (Valencia) si Puyol (Barca). Tinand cont de ultimele rezultate ale celor doua echipe si de intalnirile directe putem spune ca Barca este favorita sa castige acest meci si sa joace finala cu Bilbao . Parerea mea este ca echipa catalana va reusi sa marcheze in ambele reprize , mai ales ca ei au reusit acest lucru in 4 dintre ultimele 5 meciuri jucate acasa . Barca a reusit acest lucru si in ultimul meci jucat cu Valencia in Primera Division , 2-2 (2-1 pauza pentru Valencia) .

+7,5
ninho

Mesajde ninho » Joi Feb 09, 2012 4:19 pm

Data @ sport: 9 februarie @ fotbal
Meci: Sivasspor - Besiktas
Pronostic: X @ 3.25

Sivasspor si Besiktas se vor intalni in aceasta seara , incepand cu ora 18:00 intr-un meci ce va conta pentru etapa a 26-a din Super Lig . Meciul se va juca pe Eylul Stadyumu din Sivas . Sivasspor si Besiktas sunt doua dintre cele mai bune echipe de fotbal din Turcia , Besiktas ocupa locul 3 cu 45 de puncte , in timp ce Sivasspor este pe locul 6 cu 41 de puncte . Chiar daca este abia pe locul 6 , Sivasspor trece printr-o perioada destul de bine , o perioada cu run joc foarte bun si rezultate pe masura . In ultimul meci jucat , Sivasspor i-a spulberat pe cei de la Mersin cu 5-1 chiar la Mersin , echipa ce a invins acum 2 etape pe Besiktas cu 1-0 chiar la Istanbul . In ultimul meci jucat acasa , Sivasspor a terminat la egalitate meciul cu Kayserispor, scor 1-1 . In meciurile jucate in deplasare , Besiktas nu evolueaza foarte convingator , avand numai 1 victorie si 2 egaluri in ultimele 5 meciuri jucate in deplasare . Parerea mea este ca Besiktas va face totusi un meci bun , si nu vor pierde acest meci .

+22,5
ninho

Mesajde ninho » Joi Feb 09, 2012 4:50 pm

Data @ sport: 9 februarie @ fotbal
Meci: Siena - Napoli
Pronostic: 2 @ 2.15

In una dintre semifinalele Coppa Italia se vor infrunta echipele Siena si Napoli . Meciul tur se va juca in aceasta seara la Siena . Meciul este programat sa inceapa la ora 21:45 si se va juca pe Stadio Comunale Artemio Franchi . Siena a ajuns in semifinale dupa ce a trecut destul de greu de Chievo in sferturi cu 1-0 . Napoli a trecut mai usor cu 2-0 de Internazionale Milano , iar acest lucru ma face sa cred ca Siena nu va avea nici o sansa in fata napoletanilor nici in aceasta seara si nici in meciul retur de pe 21 . In campionat , Siena nu a mai castigat de 5 etape in timp ce Napoli nu a mai castigat de 6 etape . Aceasta seceta de victorii a napoletanilor ma face sa cred ca in acest meci vor juca foarte agresiv , si ii vor invinge pe cei de la Siena , chiar daca in ultimul meci jucat de Napoli pe Artemio Franchi scorul a fost egal 1-1 .

-10
ninho

Mesajde ninho » Sâm Feb 11, 2012 9:54 pm

Data @ sport: 11 februarie @ fotbal
Meci: Rubio Nu - Guarani

Campionatul paraguayan de fotbal este abia la inceput , din acest sezon disputandu-se numai o singura etapa . Doua dintre echipele care au reusit sa castige in prima etapa sunt cei de la Guarani si Rubio Nu . In aceasta seara , Rubio Nu si Guarani se vor infrunta incepand cu ora 22:15 pe Estadio Don Eduardo Acosta Caballero din Asuncion (stadionul celor de la Rubio Nu). Meciul dintre cele 2 echipe se anunta a fi unul destul de echilibrat , si in acelasi timp spectaculos . Asa s-a intamplat si in ultimele 2 intalniri directe dintre Rubio Nu su Guarani , ambele meciuri terminandu-se la egalitate 2-2 . Parerea mea este ca si acest meci se va incheia tot la egalitate , si spun acest lucru deoarece in ultimele 5 intalniri directe dintre Rubio Nu si Guarani a fost egal in 3 din cele 5 meciuri .

-10
ninho

Următorul

Înapoi la CONCURS PARIURI SPORTIVE Bwin - FEBRUARIE