Meciul de tenis ATP unde argentinianul Horacio Zeballos intalneste pe conationalul sau, argentinianul Juan Ignacio Chela intr-un meci din turneul de la Vina Del Mar (CHI), meciul jucandu-se pe zgura. Zeballos se afla pe locul 113 in topul ATP si in acest an nu a jucat nici o partida iar Chela se afla pe locul 25 in topul ATP si in acest an a jucat 4 partide dintre care 2 victorii si 2 infrangeri. Cei 2 s-au intalnit de 4 ori iar Zeballos s-a impus de 2 ori cu (7-6(3) 6-4) la Cali (COL) si (6-4 3-6 6-2) la Campos do Jordao (BRA) iar Chela s-a impus cu (7-5 6-2) la Houston (USA) si (7-5 6-2) la Buenos Aires (ARG). In cele 4 partide jucate, Chela a castigat in fata lui M. Russell cu scorul de 3-0 si P. Andujar tot cu 3-0 dar a pierdut in fata lui D. Ferrer scor 3-0 si B. Paire scor 2-1. Cei 2 se intalnesc in optimile acestui turneu in timp ce Chela a trecut de saisprezecimi direct in optimi din cauza ca e cap de serie iar Zeballos a trecut de Ungur cu scorul de 2-0 in saisprezecimi. Conform acestor statistici, eu unul voi merge pe victoria lui Chela chiar daca din punct de vedere al meciurilor directe ei sunt egali insa cele 2 infrangeri sunt in 2009 iar victoriile in 2011 si cum nu cred ca Chela va pierde in fata lui Zeballos si din aceasta cauza eu voi merge pe victoria lui Chela la scorul corect de 2-0.
Pronostic: Scor Corect 0-2@2.00

Data Analizei: 02.02.2012
1/8-Finals