de maciu » Vin Feb 03, 2012 11:52 am
Norwich City - Bolton Wanderers
O partida foarte interesanta va fi intalnirea dintre Norwich City o echipa ce a promovat in acest sezon si Bolton care se afla in acest moment desupra liniei de plutire.Acesta partida va avea loc pe Carrow Road din Norwich unde gazdele ocupa ul loc 11 cu 29 de puncte iar Bolton se afla pe pozitia 17 cu 20 de puncte.Cred ca va fi o partida echilibrat in care Norwich va avea prima obtiune la castigarea meciului dar nici Bolton nu-s mai prejos vin dupa o remiza impotriva celor de la Arsenal scor 0:0 pe teren propriu.
Echipele de start cu care vor incepe cei doi antrenori sunt:
NORWICH CITY : Rudy,Martin,Whitbread,Ayala,Naughton,Crofts,Johnson,Surman,Hoolahan,Morison,Holt.Pe banca se vor afla :Simeon Jackson,Anthony Pilkington,David Fox,Elliott Bennett,Aaron Wilbraham,Elliott Ward,Jed Steer.
Manager : Paul Lambert
BOLTON : Bogdan,Steinsson,Knight,Wheater,Ricketts,Davies,Muamba,Reo-Coker,Eagles,N`Gog,Petrov.Rezerve : Tuncay,Kevin Davies,Ivan Klasnic,Darren Pratley,Jussi Jaaskelainen,Dedryk Boyata,Joe Riley.
Manager : Owen Coyle
Va fi un meci foarte echilibrat in care ambele formatii vizeaza victorie pentru a se indeparta cat mai mult de zona retrogradarii.In ultimele 10 intalniri directe Norwich a reusit sa castige doar 3 meciuri, o remiza si nu mai putin de 6 victori pentru Bolton Wanderers.Parcursul gazdelor in ultimele 6 meciuri este unul foarte bun cu 4 succese, un egal si o infrangere iar de partea cealalta Bolton la acest capitol sta si ea bine cu 2 victori, 3 rezultate de egalitate si doarr o singura infrangere.Mizez ca acesta partida se va termina la egalitate si nu cred ca se vor marca mai mult de 1-2 goluri in total.Bafta si cel mai bun sa invinga.
pronostic: X@3,40 bwin