Informatii despre sistemele de plata si incasare, depunerea sau retragerea banilor si deschiderea unui cont la agentiile de pariuri

» pariuri online: ghid deschidere cont

Sisteme de plata/incasare
  • Agentiile de pariuri folosesc o gama larga de instrumente de plata. Cel mai potrivit pentru Romania este cardul VISA Electron, il recomandam pe cel emis de BCR, Ing Bank sau Bancpost. Noi am testat insa si majoritatea cardurilor de credit/debit pot fi folosite cu succes. Tranzactiile se deconteaza automat din lei in valuta respectiva, insa multe case de pariuri online lucreaza si cu lei.
  • Moneybookers este de asemenea o alternativa usor accesibila si convenabila; transferurile de bani se fac pe baza unei singure adrese de email, direct pe card sau intr-un cont bancar. Durata la depunere este practic de citeva secunde, iar la retragere pot fi 1-2 zile pina ce banii ajung efectiv in cont.
  • O alta posibilitate este cea prin transfer bancar direct, care necesita posesia unui cont intr-o banca. De asemenea Western Union, cecurile si alte portofele electronice sint acceptate de unele agentii.
Deschiderea contului
  • Cel mai bine este sa iti deschizi contul la o agentie de pariuri (sau la mai multe) chiar inainte de a obtine cardul sau a face prima depunere, pentru a te familiariza cu interfata si ofertele respectivului site. Acestea difera semnificativ intre diverse agentii.
  • Procedurile de pariere sint in general simple si usor de intuit, existand de asemenea ghiduri foarte detailate.
  • Este necesar sa declari la inregistrare datele personale corecte, orice inadvertenta poate duce la inchiderea contului pentru tentativa de frauda si chiar la pierderea banilor, in cazurile dovedite ca fraudare. Nu sint admise conturi multiple pentru aceeasi pesoana! Nu incerca sa "pacalesti" sistemele de securitate, nu sint tolerate nici un fel de fapte care pot fi interpretate drept incercari de fraudare. Aceste masuri sint luate pentru siguranta clientilor corecti si onesti, casele de pariuri online fiind printre cele mai sigure platforme ale comertului online.
  • Agentiile recomandate de catre pariuri-online.ro in vederea deschiderii unui cont sunt:
Depunerea sau retragerea banilor
  • Depunerea banilor se face online, in timp real.
  • La retragerea banilor incasarea lor in cont se face dupa 1-2 zile.
  • Unele agentii solicita, pentru protectia clientilor impotriva fraudelor, sa le fie expediate prin fax sau e-mail copii dupa card si cartea de identitate.

Serviciile de relatii cu clientii ale agentiilor recomandate de noi functioneaza impecabil, vei primi raspunsuri si indrumari (in unele cazuri in limba romana) in max. 3 ore de la expedierea unei intrebari. Exista de asemenea servicii de asistenta online si telefonica.

Ta rugam sa ne contactezi pentru lamuriri suplimentare sau in caz ca intimpini dificultati de orice natura la parierea online.